2777
2789
عنوان

اختلاف نظر با جاریم شد یه دعوای بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 18783 بازدید | 302 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چطور اون میاد زنگ شوهرت میزنه بدت میگه تو هم برو پیش برادرشوهرت درد دلت باز کن بگو داره زندگیم ...

فرق من با اون اینه ک دلم نمیخواد شوهرش و بندازم ب جونش 

بعدازظهر امدم پایین عموم گفت بهش زنگ زده و همه چیزو گفته اونم معذرت خاهی کرده گفته حرفام ب منظور خاصی نبوده و نمیدونستم پریا ناراحت میشه (جون عمش) عمومم گفته دیگه نگو و دخالت نکن نه تو زندگیش نه تو تربیت بچش 

شوهرمم امد خونه میخواست بوسم کنه نزاشتم چندبارم هی گفت قیافشو نگا ..بیا بزنم ...اخماتو باز کن

ولی توجهی نکردم

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
دقیقا محل نده به شوهرت تا آدم بشه دو باره که برا نیازش اومد سمتت پسش زدی ادم میشه چجور اون پشت زنیکه ...

تو پست قبلی گفتم امد خونه که وسایل باشگاهشو برداره بره امد بوسم کنه نزاشتم چندبارم منت کشی کرد محل ندادم بهش

بخدا دیگه خسته شدم انگار دیوار کوتاه تر از من نیست هرچی میشه من باید عذاب بکشم 

با ساکتی و هیچکاری نکردم فقط اون ذوق میکنه و‌خوشحالی میکنه و به فتنه کردن ادامه میده

بله درسته ولی قبول دارین ماه پشت ابر نمیمونه؟اخرش ذاتش واسه همه رو میشه ؟

ترجیح میدم مثل اون بد نباشم و فقط نظاره گر باشم تا خدا جوابشو بده

شانسی که داری عموت و برادر شوهرت طرفت هستنجلو این جاری ساکت نباش مثل خودش سلیطه باش

عزیزم بخدا نمیتونم سلیطه باشم بدم میاد از اینجور رفتارا فتنه گری بلد نیستم بارها دیدم ب شوهرش دوروغ مبگه میتونستم برم ب برادرشوهرم بگم و فتنه درست کنم ولی بدی کنم ک جی بشه 

خوبی هیشکی پیش خدا گم نمیشه دست اینجور ادمام رو میشه

مقصر شوهرته که با حرف یکنفر دیگه اونم حرف خیلی معمولی که سرپا نمیشه عوض میشه و دعوا راه میندازه من ن ...

عزیزم گذشته از هر مسئله ای هر جایی قانون خودشو داره

شما هم لطفا رعایت کنین 

هرچیزی جای مناسب خودشو داره

بیرون جای نیم تنه پوشیدن نیست عزیزم

عزیزم گذشته از هر مسئله ای هر جایی قانون خودشو دارهشما هم لطفا رعایت کنین هرچیزی جای مناسب خودشو دار ...

این تاپیک واقعا بحث سر لباس پوشیدن من نیست 

بهتره به موضوع خود تاپیک پرداخته بشه تا موارد حاشیه ای 

این تاپیک واقعا بحث سر لباس پوشیدن من نیست بهتره به موضوع خود تاپیک پرداخته بشه تا موارد حاشیه ای

اگه پرداختن به موضوع تاپیک بود که اینکه شما بحثو کشیدی  که نیم نیم تنه پوشیدی رفتین بانک هم حاشیه ای بود 

اگه پرداختن به موضوع تاپیک بود که اینکه شما بحثو کشیدی که نیم نیم تنه پوشیدی رفتین بانک هم حاشیه ای ...

منظور من این بود که مادر خودم که دیگه مادرم هست جلو شوهرم این حرف رو زد اما رو شوهر من اثر نداشت تازه اینجا شوهرم میتونست بگه مادر خودت گفته چطور شوهرت به خاطر حرف جاریت به لباس تو گیر داده که بعد استارتر گفت شوهرش کلا گیر هست

تو پست قبلی گفتم امد خونه که وسایل باشگاهشو برداره بره امد بوسم کنه نزاشتم چندبارم منت کشی کرد محل ن ...

خوب کردی عزیزم 

ادامه بده به این کار تا بفهمه هر بار که بخاد اون زنیکه رو به تو ترجیح بده 

تو هم تنبیه اش میکنی 

یعنی چی که طرف اون کثافت میگیره 

بله درسته ولی قبول دارین ماه پشت ابر نمیمونه؟اخرش ذاتش واسه همه رو میشه ؟ترجیح میدم مثل اون بد نباشم ...

ولا عزیزم من همین جاریم که گفتم 

روز به روز عاشق ترش میشن و بیشتر دوسش دارن

من ساکت نموندم به خاطر همین الان شوهرم محلش نمیزاره دیگه 

تو هم نباید ساکت باشی

از این به بعد هر وقت که دیدیش هر چی بهت گفت جوابش میدی 

ساکت باشی اونوقت سواستفاده میکنه 

فرق من با اون اینه ک دلم نمیخواد شوهرش و بندازم ب جونش بعدازظهر امدم پایین عموم گفت بهش زنگ زده و هم ...

آخ که چقد این زن بلده و مرموز و کثیفه 

کم نیار 

و تا جایی که میتونی شوهرت ادب کن با بی محلی

عزیزم بخدا نمیتونم سلیطه باشم بدم میاد از اینجور رفتارا فتنه گری بلد نیستم بارها دیدم ب شوهرش دوروغ ...

عزیزم باید کاری کنی شوهرت فقط مکالمه اش با اون زن به سلام و خداحافظ برسه 

چون غیر این صورت خودشیرینیش ادامه میده بس که نفهمه