2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم سادی

61 بازدید | 13 پست

نمیدونم بگم یادس یادقبلش مهربون چرا اینقد زودباور مثلا دوسال پیش رفتیم یه مغازه کوچیک خریدکنیم یاروگفت کارتخانم خرابه سرکوچه کارت به کارت کنیدبرام همون موقع یه خانمیم تومغازه بود خریدکرد بعدبه شوهرمن گفت من همراه بانک ندارم میشه شماواسه منم حساب کنیدالان میرم سرکوچه براتون واریز میکنم شوهرمم قبول کرد واون طرفم پولونزد امروزم یکی بهش زنگ زده میگه یه خانمی داشت گریه میکرد میگفت هیچی ندارم بدم بچم بخوره یکم پول میشه بزنی براش تخم مرغ بگیرم میگم اخه اون شماره تورو ازکجا آورده ایناطرفندجدیدگدایی میگه نه شایدراست بگه پنجاه تومن براش میزنم خیلی اینجوری پیش اومده هادوتاشوگفتم فقط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلبش مهربونه شما هم زیادی خسیسی من راه میرم هر فقیری ببینم پول نقد میزارم ک بتونم کمک کنم حتی ب معتادا حتی یکیار یه کارتن خواب خانوم دیدم خیلییی ترسناک کنارش چاقو بود و خواب بود رفتم رو سینش پول کذاشتم پ برکتش هزاااذ برابر برمیگرده بهم کسی از بی نیازی گدایی نمیکنه 

[QUOTE=399189389]قلبش مهربونه شما هم زیادی خسیسی من راه میرم هر فقیری ببینم پول نقد میزارم ک بتونم کمک کنم حتی ب نه

نه من اصلا خصیص نیستم واتفاقا زیادم کمک میکنیم ولی نظرم این وقتی میشه پول غذای یه آدم باابرو رو بدی اتفاقا چرا بایدبه یه ملتادپول بدی که بده مواد حالا بازاگه غذا میدادی طوری نبود من کمکام میدم به یه خیریه مطمئن