2777
2789

به خاطر شرایط بد زندگیمون همش استرس دارم خود خوری میکنم دیگ جدیدا حالم بد میشه تنگی نفس میگیرم دکترم فایده نداره برا همین نمیرم‌ اومد تو اتاق گفت بیا بریم دکتر گفتم‌نمیخاد گفت تو چه کاره این‌مملکتی دکتری؟دانشجویی ؟سرمایه داری؟چکات برگشت خوردن؟حقوق کارگرات مونده؟شوهر باهات نمیسازه؟مادر شوهر پاشو کذاشته پشت پات؟ده تا بچه ب بختته؟تو چده اخه دیگ‌کشتی منو دیگه مردم از دست تو...خب این مشکلارو ندارم تما هزاررتا درد دیگ دارم چ‌کار کنم خب😭الان ۲۶ سالمه ازدواج نکردم هنوز نتونستم درس بخونم 😭بچه طلاقم با مامانمم دیگه نمیتونه سر کار بره مستاجریم یکم پول پس اندااز داریم ک اونم ب زودی تموم میشه خودم هر چی میگرردم کار پیدا نمیکنم حس میکنم نون خور اضافم با این سن ینی بابت ایناهیچیم نباشه ماشم خوشحال باشم😭😭😭

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت غصه خودشو داره دیگه تو روی غم هاش اضافه نکن 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مشکل مالی رو همه مون داریم

منتها شما با انرژی منفی و درک نکردنت بیشتر داری به مادرت فشار میاری تو این شرایط. با نشستن تو اتاق و ناله کردن، در رو رو خودت بستن هیچکدوم این مشکلات برطرف نمیشن. برو فروشندگی، دخترای همسن تو خیلی دیدم صندوقدار فروشگاهن. از استرس و خودخوری و یکجا نشستنم تنگی نفس نمیگیرن، مادرشونم حرص نمیدن

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

میخوایی بهت کمک کنم به روانشناسی مراجعه کنید 

من تراپیست خودم دکتر آزاد هزینه اش اینطور تو هر چقدر در توان باشه پرداخت می‌کنی 

واقعا باسواد من تراپیست خودم ، قبل ازدواج جلسات مشاوره اش رفتم مجازی هم کار میکنن واقعا پولکی هم نیست 

موضوع دوم نمیتونی مهارت خاصی یاد بگیری که هم در محیط کار قرار بگیری هم کمک خرج خانواده باشی 

نه پول نیست.

کار کردن حالتو بهتر میکنه خیلی خیلی

داروخانه ، انواع فروشگاه ها ،... میتونی بری ببینی نیرو نمیخوان چون اینجور جاها که معمولا به نیرو احتیاج دارن اکثرا

درکل اگر کار کنی هم روحیت بهتر میشه و هم میتونی با پولت بری یه دکتر خوب، شاید با دارو و اینا خوب شدی دیگه

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

مشکل مالی رو همه مون داریممنتها شما با انرژی منفی و درک نکردنت بیشتر داری به مادرت فشار میاری تو این ...

ب خدا همه اگهیا صندوق داریو زده سابقه کاری میخان 

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

آره عزیزم به تراپیستم مراجعه کردهطرف میگه نون نداریم

کار عزیزم 

کار کردن دوای دردشه 

هم پول میاد تو دستش هم اینکه از خونه میاد بیرون با چهارتا آدم دیگه معاشرت میکنه حالش بهتر میشه و دیگه یه وقتا انقدر غرق کار میشه که مشکلات خودشو فراموش میکنه

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

هنه جا سابقه کاری میخواد

نه فداتشم الان برو داروخانه اول دوهفته به عنوان کارآموز میری و بهت یاد میدن که چیکار کنی بعد هم وارد کار میشی و بهت حقوق میدم

اگه بخوای هی بهونه بیاری و آه و ناله کنی هیچوقت هیچی درست نمیشه😊