2777
2789
عنوان

جای من باشید میرید دانشگاه یا پشت می مونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 97 پست
دانشگاه دولتی قبول نشدم خب چی رو محروم بشم

الان اطراف من چند تا دولتی اوردن چیزی ک نمیخاستن محرومم شدن مجبورن برن آزاد 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

روانشناسی

خیلی رقابت داره روانشناسی هعی موفق باشی عزیزم 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اطراف من چند تا دولتی اوردن چیزی ک نمیخاستن محرومم شدن مجبورن برن آزاد

اره ولی خب اونا دولتی قبول شدند برای همین محروم شدند من کلا اصلا دانشگاه دولتی قبول نشدم 💔😂اگه قبول بشی و نری محروم میشی آزاد محرومیت نداره 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

قطعا میمونم

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اره ولی خب اونا دولتی قبول شدند برای همین محروم شدند من کلا اصلا دانشگاه دولتی قبول نشدم 💔😂اگه قبو ...

خب واسه همین میگم سال بعد اگه چیزی ک میخای قبول نشی اذیت میشی این قانون محرومیت خیلی بده

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

هزینه مشکلی ندارم اصلا ولی دلم با دولتی هست همیشه دوست داشتم دانشگاه دولتی باشم

اگه هزینه مشکل نداری آزاد با دولتی فرق چندانی نداره در نهایت همشون با هم یک جا کار میکنن

بستگی به مهارتت و سابقت داره

بچه ها من شیمی سراسری دانشگاه باهنر قبول شدم (باهنر تیپ یکه )نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

خوشحال باش دیگه ناراحتی که نداره برو حتما 

وای دقیقا منم حس میکنم کثیفه حالم یه جوری میشه

دقیقا بخاطر همین بیخیال شدم دولتی هم با سوابق هوشبری قبول شدم اونم نمیرم🤣

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود