2777
2789
عنوان

قانعم کنید ماکارونی برای صبحونه مهد منطقییه

| مشاهده متن کامل بحث + 5981 بازدید | 221 پست

یه روز زودتر بیدار شو به خاطر دل بچت درست کنه اصلا کار سختی نیست 

اصلا‌پیاز و گوشت چرخ شده ات الان سرخ کن آماده بذار یخچال فردا ده دقیقه ای بقیه اش آماده میشه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارونی جزء غلات هست..چرا ارزش غذای نداشته باشه

ماکارونی منبع کربوهیدارته. ک زیادیش باعث چاقی میشه و در اصل اصلا ارزش غذایی نداره.. در حالی ک تغذیه بچه ها باید کربوهیدرات کم و مقدار بیشتری پروتیین و چربی مفید باشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

وقتی بچتون رو میفرستید یه جای عمومی نمیتونید انتظار داشته باشید همه طبق میل شما رفتار کنن

اصلا ماکارانی ارزش غذاییش منفی

طرف دلش خواسته برای بچش بزاره به شما چه؟؟

یکی از اشناها گروه مدرسشون رو داشت نشون مبداد یکی گفته بود بچه من نمیتونه لبنیات بخوره

لطفا شیر و لقمه پنیر و اینا به بچه هاتون ندید دلش میخواد 😑😑

شاهزاده بریتانیا رو که نفرستادین کلاس

ن دیدم بعضی از شمالیا صبحونه برنج میخورن مشکل داری شما باهاشون؟ میخوای بگم نخورن؟

والا

من شمالی ام، اگه بچه داشتم قطعا برای میان وعده اش پلو مخلوط میزاشتم، اونم به میزان زیاد با ترشی و مخلفات. اگه بچه منه که میدونم میخوره 😅😅😅😅😅خونه هم بیاد ناهار پلوشو بخوره. خودم هم گاهی هوس میکنم صبحونه ماکارونی یا پلو بخورم، ایرادی در اون نمیبینم. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ماکارونی یه غذای ساده و سریع با کربوهیدرات و چربی زیاد که ارزش غذایی چندانی نداره چون گوشت چرخ کرده ...

من مجردم ، یه بنده خدایی امروز تاریک زد گفت میخوام فردا برای بچم ماکارونی درست کنم در عرض چند دقیقه اسی این تاریک رو زد ، منم تو جواب اسی گفتم ، وگرنه اون کاربر شاید تو طول یه سال تحصیلی دو بار این غذا رو نزاره برای تغذیه ی بچش 

با اطلاعات شما باید کلا همه ی مواد غذایی رو حذف کرد کدوم مواد غذایی تو کشورمون مضر نیست آخه از مواد ...

حالا چون هوای کشور هم آلوده‌ست باید سر بچه رو بگیری فرو کنی تو اگزوز ماشین، از اونجا نفس بکشه؟؟

خانم این حرفا چیه آخه، وقتی یه چیزی مضره و مصرف بیش از حدش درست نیست باید مراعات کرد. این مواد غذایی فرآوری شده همش درد و مرضه. تا وقتی خوراکی‌های سالم‌تر (از نظر شما کمتر مضر) هست چرا ازشون استفاده نشه؟ 

سهم ماکارونی منو که قرار نیست این بچه‌ها بخورن، عقده ماکارونی ندارم که، دلم می‌سوزه که میگم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خودتون یعنی نمیخورین تا حالا نشده مقاومتی نکردم من حرف حق بود چون شنیدم

ن معلومه ک میخوریم. ولی خیلی کم. در حد ماهی یک بار یا دوبار

ولی اینکه واسه بچه صبحونه ماکارونی بذاریم،ظلم در حق بچه و سلامتیشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))