2777
2789

راجب بزرگسالی خوب فکر نکردم ولی فکرم نمیکردم اینقدر دارک باشه 

چرا هرچی بزرگ تر میشم به آروز هامون میرسیم یا نمیرسیم ولی زندگی دیگه مزه اون موقعه ها رو نداره 

اون شوق رو نداره 

انگار پولی که در میارم دیگه اونجوری نیست 

چرا هر سال با وجود پیشرفت ولی بازم هرسال مشکلات بیشتر از سال قبله و خودمون بی حوصله تر و کم انگیزه تر 

من اینقدر پر شور و نشاط بودم اصلا ریختمممم 

اللخصوص این چند سال اخیر 

اصلااااا اون ادمی پر شور و نشاط نیستمممم

انگار بی حس شدم تو زندگی ها 

اگه اتفاق بد یا خوبی بیوفته تو زندگیم انگار اصلا  فرقی به حالم نمیکنه که نمیکنه‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که میگم بخوابیم تا تموم شه همه چیز بیخوده

اره منم هیمنو میگم 

نباید خیلی جدی بگیریم 

ما خیلی زندگی زو جدی گرفتیم زندگی رو 

نمیدونم کی بود برای بار اول گفت باید بجنگیم و زن باید کار کنه و ...‌

اره منم هیمنو میگم نباید خیلی جدی بگیریم ما خیلی زندگی زو جدی گرفتیم زندگی رو نمیدونم کی بود برای با ...

شغلت چیه؟

اینارو میگی ترسناک‌تر میشه

دارک اندر دارکه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

چون به مرور عزیزانمون رو از دست میدیم . پدر بزرگ و مادر بزرگ . عمو . دایی . پدر . مادر . بعدس خواهر و برادرها مثل توله گرگ هایی که قبلا توله بودن و حالا بالغ شدن به ما حمله میکنن . دنیا روز به روز دارک تر میشه اگر ما سنگدل نباشیم . باید پا رو دلمون بزاریم و خیلی ها رو از زندگی مون حذف کنیم . 

زمانی که نوجوان بودم زندگیم خیلی تیره و تار بود پر از تاریکی و ناکامی الان اوضاعم خیلی بهتره هرچی بز ...

جدی میگی 

برعکس من 

الان بی حس ترین آدم دنیام من 

کاش یه شور و شوقی بیاد تو وجودم کاش توانمند تر بشم 

ن سن ک میره بالا بهتر میشه زندگی شفاف میشه و روی روال میفته درسته سخته ولی مسیر مشخصه

راستش برای من اینجوری نیست 

یه جاهایی از زندگیم یه اتفاق هایی افتاده که باور های ۲۵ سالمو تغییر داده ولی بخشی از حرف شما رو هم قبول دارم 

راستش تو پروسه انتخاب همسر و ازدواجم و حالم از این پروسه بهم میخوره قبلا راجب عشق و مرد جماعت چیزای بهتری شنیده بودم ولی هیچ کدوم درست نبود 🥲خیلی ناراحتم که تو این پروسه موندم 🫠

درسته منم اینجوری شدم ولی بنا به دلایلی که تغییر کردم با دیدن خدا همه چیزو زیبا میبینی واقعا 

و از هیچی ناراحت نمیشی

چون وجدانت مهم ترین نعمتته و این تنها چیزیه که نداشته باشیش ناراحتیت عمیقه

و هکه چیز رو یه فرصت برای خدمت به بقیه میبینی

واقعا حرفام شعار نیست منکه ادم خیلی خوبی نبودم و الانم نیستم ولی...

چون به مرور عزیزانمون رو از دست میدیم . پدر بزرگ و مادر بزرگ . عمو . دایی . پدر . مادر . بعدس خواهر ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻احسنت بهت 

از دست دادن....

پدرمو در اورد این ۲ سال اخیررررر

از دست دادن اعتماد 

از دست دادن روحم و خوش قلبیم 

اینکه دیگه نمیتونم به کسی محبت کنم

اینکه حتی دوست ندارم نوازش بشم 

اینکه ...خیلی چیزا....

من ۲ سال پیش واسه یه بستنی ساده ۱۰ هزارتومنی کیم اینقدررررر ذوق میکردم که انگار یه تاجی گذاشتن رو سرم که اینو برام خریدن اینقدر با ذوق میخوردمش که انگار اولین و آخرین بستنی عمرمه با تمام لذت از همون بستنی ۱۰ تومنی هم تعریف میکردم

ببین حالم خوبه ها آدم بسیااااار خوش خنده ایم ولی یه چیزایی از تو وجودم رفته که دیگه نمیتونم مثل قبل بخندم که میگم کاش نمیرفت 

ادم یسری روحیه ها رو نیاز داره واسه ادامه زندگی...🫠

به نظرم تلاش کردن و نرسیدن به هدف یه دلیلشه که زندگی رو خیلی تلخ می کنه 

آدم وقتی بچه ست خیلی امیدواره و یه سری باورایی داره که باعث میشه شاد بمونه ولی کم کم اون باورا از بین می رن چون به مرور تلخی واقعیات رو لمس می کنه