الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
یعنی سرخوشی ای که از مستی حاصل میشه واقعی نیست و انگار از روز بعد قرضش گرفتی چون درسته که امروز شاد و سرخوشی ولی فردا حال بعد از مستی رو داری که خیلی بده
تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
خب اغلب مست کردن نشونه ی کسی که از غم امروزش، میخواد فرار کنه پس مست میکنه تا یادش بره مشکل و غم شو
ولی فردا که اثر مستی پرید
دوباره با غمش روبرو میشه
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
این یعنی مستی باعث میشه، شادی فردات رو امروز تجربه کنی و از میزان شادی فردات کم شده باشه و باعث بشه فردا کمتر احساس خوب داشته باشی و دوپامینی که در بدنت ترشح میشه به سطح پایینی برسه