2777
2789
عنوان

قانعم کنید ماکارونی برای صبحونه مهد منطقییه

| مشاهده متن کامل بحث + 5979 بازدید | 221 پست
من اگه مادر بشم برا بچه ام اینجور خوراکی ها نمیذارممیوه و مغز و لقمه صبحانه میذارم

حالا میگی اینارو ان شالله موقعش که شد باید ببینه بچت میخوره یا نه منم میگفتم ولی دخترم لب نمیزنه فقط شیرکاکائو کیک میبره گاهی هم موز صبحا هم روی نون تست شکلات صبحانه میزنم میبره 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
حالا میگی اینارو ان شالله موقعش که شد باید ببینه بچت میخوره یا نه منم میگفتم ولی دخترم لب نمیزنه فقط ...

ای بابا ایده هام بر باد رفت 😂

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم هنوز مدرسه نمیره ولی بنظرتون چی خوبه برا میان وعده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اتفاقا صبح داشتم به این فک میکردم این ظرف غذاخوری کِی مد شد برای مدرسه؟ زمان ما ساندویچ نون و پنیر و نهایت یه سیب یا نارنگی میبردیم مدرسه چقدم دانش اموزا مودب و با وقار بودن، الان ظرف غذاخوری۴ طبقه میبرن هرطبقه یه نوع غذا و خوراکی بعد میخاد معلمم همراه خوراکیش بخوره با طرز حرف زدن و تربیتش

حالا به شماها بر نخوره هرکی هرچی دوس داره بده بچش ببره کلا دارم میگم قبلا همه چی بهتر بود

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

من دیدم به بلاگره سر صبح که بچه هاش میرن مهد واسشون ماکارونی می‌زاره چاشت

من وقتی مهدکودک میرفتم یادمه مامانم همیشه نون پنیر و گوجه میداد بهم🤣🤣🤣

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

من اگه مادر بشم برا بچه ام اینجور خوراکی ها نمیذارممیوه و مغز و لقمه صبحانه میذارم

من همینکارو میکنم.یماه اول اوکین ولی انقدر دست بچه ها شیرو کیکو چیپسو پفک میبینن که دلشون میخواد و مجبورم خوراکی هم بزارم گاهی

اتفاقا صبح داشتم به این فک میکردم این ظرف غذاخوری کِی مد شد برای مدرسه؟ زمان ما ساندویچ نون و پنیر و ...

من تقریبا هم سن شمام، مدارس معمولی هم درس خوندم تقریبا، ولی از همون موقع ظرف غذا بود و اکثرا می‌اوردن

۴ تا زنگه از انجیرش اضافه میمونه میخوره گاهیم دوتا میوه میذارم نمیخام زیاد از حد بخوره چاق شه چون اس ...

عزیزم به نظرم هر روز نوتلا نذارین چون قند داره و چاق‌کننده‌ست زیادش

میتونین یه روز درمیونش کنین، یه روز همین نوتلا، یه روز کره بادوم‌زمینی بکشین روی نون و روش موز یا عسل

خیلی هم خوشمزه‌ست و فکر کنم دخترتون خوشش بیاد، البته تست کنین حساسیت نداشته باشه

عزیزم به نظرم هر روز نوتلا نذارین چون قند داره و چاق‌کننده‌ست زیادشمیتونین یه روز درمیونش کنین، یه ر ...

مرسی عزیزم اره ی روز در میون نوتلا میذارمی روزش تخم مرغ آبپز و سیب زمینی له شده میذارم ب بادم زمینی حساسیت داره. ولی خب سعی دارم هروز از چیزای مفید هر چند کم بهره ببره مثل کنجد گردو انجیر پسته. نوتلا چون مضره کم میزنم ولی کنجد میریزم روش

❤️❤️❤️