2777
2789
عنوان

قانعم کنید ماکارونی برای صبحونه مهد منطقییه

| مشاهده متن کامل بحث + 5982 بازدید | 221 پست
بعضی خانواده ها جدی عقده این انگا کمبود و مشکل دارنیه چیزایی میزارن خود بچه هم نمیخوره هااانگار تو م ...

پنیر اصلا مناسب نیست 

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جور خوراکیها معمول نیست ولی ظاهراً بعضیا تو رسیدگی به بچه هاشون زیاده روی می‌کنن اگه بچت غذای سر ...

ای کاش خود مدرسه به برنامه ی میان  وعده ی ساده تعیین می‌کرد یا خود مدرسه برای همه یکی  دو مدل مدل خوراکی  سالم و مفید تهیه  می‌کرد  تا همه یجور باشن  اینجوری دیگه احساس همدلی بچه ها هم  بیشتر میشد 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

من به شما پیشنهاد می کنم سرتونو از تو ظرف غذای مردم دربیارین.  لازم نیست همه به شما توضیح پس بدن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ماکارونی بدون سس اتفاقا ارزش غذایی داره

اشکال نداره حالا شما مقاومت کن. ولی واقعا ی سرچ بزن ببین اصلا فایده ای واسه بچه در حال رشد داره؟مخصوصا ک بیشتریا با سویا درست میکنن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
یه کم اطلاعات عمومی راجع به مواد غذایی و رژیم سالم داشته باشی می‌تونی تشخیص بدی این حرکت عاقلانه‌ست ...

با اطلاعات شما باید کلا همه ی مواد غذایی رو حذف کرد کدوم مواد غذایی تو کشورمون مضر نیست آخه از مواد غذایی گرفته تا ..... همشون یا صنعتی هستند یا تاریخ انقضاء شون رو هی عوض می کنند به خورد ملت میدند الان یه ماکارونی فقط مشکل داره؟! 

کلا ملت عجیبی داریم .

اشکال نداره حالا شما مقاومت کن. ولی واقعا ی سرچ بزن ببین اصلا فایده ای واسه بچه در حال رشد داره؟مخصو ...

خودتون یعنی نمیخورین  تا حالا نشده 

مقاومتی نکردم من  حرف حق بود چون شنیدم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

اگه دارید شوخی میکنین عب نداره 😄😄 اگه جدی پرسیدید خیلیی هم با سلیقه نیستم ولی واقعا تلاش میکنم در ...

ن خدایی مسخره نکردم

الان باردارم، دوست دارم ایده بگیرم برای دخترم خوب غذا درست کنم

حالا کار به مهد و مدرسه و ادم بزرگ و ادم کوچیک ندارم

ماکارانی برای وعده صبحانه مناسب نیست ...

حتی شب هم نخورید 

به علت مقدار نشاسته زیاد غذای سنگینیه

وعده ناهار بخورید 

برای صبحانه حتی پنیر هم بهتره نخورید چون پنیر سرد هست و خواب اور هستش مگر اینکه با گردو یا کنجد بخورید

باید مواد مغذی و گرم بخورید برای صبحانه

مثلارده کنجد 

کره بادام زمینی 

عسل 

اگر بچه هاتون دوست ندارن عادتشون بدید 

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!