2777
2789

جمعه رفتیم خونه مادرشوهرم؛مادرشوهرم گفت فلانی اینا نمیان ؛برادرشوهرمو گفت؛گفت مریضن؛سرماخوردن؛حالا بعد گذشت دوروز؛زنگ زده به شوهرم که بیا فردا بریم شمال!!!منم شوهرم بهم گفت؛گفتم نمیام اونا مریضن بچه مریض میشه؛تو رو خدا حق با من نیست؛شوهرم دیوونست؛میگه خودش زنگ زد گفت لابد خوب شده!!!چه کنم؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو روز گذشته و اونا شاید از قبلش مریض بودن و خوب شدن. وقتی نیومده خونه مادرش پس ادم مقیدی هست دیگه حتما خوب شده که میگه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بدم میاد از ادمای ناز نازی مثل تو حالا بچه مریض بشه نمیمیره که من واقعا نمیفهمم جدی رفتارای شمارو … ...

😂😂😂باهات موافقم چون خودم نازنازی باراومدم ویکم مریضی میگیرم فک میکنم میخام بمیرم

بدم میاد از ادمای ناز نازی مثل تو حالا بچه مریض بشه نمیمیره که من واقعا نمیفهمم جدی رفتارای شمارو … ...

شما که نمیدونی؛تب میکنه؛پایین نمیاد باید برم آزمایش؛مگه بینیش باز میشه 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
😂😂😂باهات موافقم چون خودم نازنازی باراومدم ویکم مریضی میگیرم فک میکنم میخام بمیرم

ظلم هست در حق بچه همیشه که پدرومادرش دورو برش نیستن مخصوصا اگر بچه پسر باشه مرد غرغرو و بچه ننه بار میاد زن بیچارشو بدبخت میکنه