2777
2789
عنوان

خانمهای عاقل لطفا بیاین کمک فکری میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سرماخوردگی تهش یه آبریزش بینی الکی بحث و بالا نگیر که بخوای با شوهرتم دعوا کنی برو خوش بگذرون تهش ...

اخه ته بچه من تب و سرفه تا یک ماهه

پسرم ❤❤😍😍😘😘
شما که نمیدونی؛تب میکنه؛پایین نمیاد باید برم آزمایش؛مگه بینیش باز میشه

چی بگم والا … از نظر پاتولوژی بچه ها باید سرمابخورن وگرنه تو بزرگشالی که همیشه چسبیده به بچت نیستی اگر یه بیماری ساده سرماخوردگی گرفت سریعا میوفته حتی دورازجون همه بچه ها خطر مرگ داره چون پادتن بدنشون تولید نکرده و امادگی دفاع نداره 

فکر بچمم مگر عیب داره

چمیدونم عزیزم اگه میدونی بعدش بچت سختش میشه بگو به شوهرت وای چه عالی خیلی دوس داشتم بیام ولی فک نکنم هنوز کامل خوب شده باشن بهشون بگو هفته بعد بریم که کامل خوب شده باشن منم خیالم جمع باشه 

گوش نده بگو اگه خوب شدن میام ولی اگه بچه مریض شد خودت نگه داری میکنی من مسئولیتی گردن نمیگیرم

به خدا بیچاره میشم دو هفته؛سرفه هاشم بیشتر؛همش باید زیر سرشو بلند بزارم؛بینی بگیرم؛نشاسته و شیر درست کنم؛رسما دیوانه میشم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘