2777
2789
عنوان

میرم خونه مادرشوهرم چای نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 40 پست

خب پس تنها نیستم من میرفتم مادر سوهرم میگفت چایی ک نمیخورین و میشست 

اگر جعبه شیرینی خوراکی از قبل رو نیز مونده بود روشو مینداخت یا برش میداشت ک نخوریم 

گشنه تشنه میرفتیم از خونش بیرون ب وسطا کوچه میرسیدیم میگفت شام مبموندین و میدویید تو خونه 

تا برمیگشتیم بگیم ممنون نبود 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عقدم نمیشه نرم شوهرم بعت بیست روز میاد نمیشه نرم دیدنشخونه ماهم خاهر مجرد دارم هم شوهرم هم خاهرام سخ ...

خب پس رفتی خودت برو واسه خودت چای بریز

من اگه مادرشوهرم نیاره خودم واسه خودم میریزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۲ سال عروسی کردم جلو چایی نمیزاده سرکار بود خسته میرفتم خونش میگفت اونجا چایی هست برو بریز بخور،یا میرم خونشون پسرش ونوش میرن تو تا من بیام صبر نمیکنه میره داخل اتاق درومیبندن استقبالشون اینجوره،خدا لعنتش کنه

برام اوایل عقد بودم غذای کهنه میداد مجبور میشدم بخورم اسال شدم

ن برا من از همه نظر خوبه حتی بعد دوهفته میبینمش روبوسی میکنیم اما اینکه چای نمیاره عجیب بود

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

منم ۱۲ سال عروسی کردم جلو چایی نمیزاده سرکار بود خسته میرفتم خونش میگفت اونجا چایی هست برو بریز بخور ...

ندبرا من از همه نظر خوبه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

خب پس رفتی خودت برو واسه خودت چای بریزمن اگه مادرشوهرم نیاره خودم واسه خودم میریزم

فکر میکردم بد باشه خودم بریزم

اما خب همه چی دادن ب دستم یخچال کمد همه چییییی

میگن خودت بردار درست کن بخور اصلا اونجور نیستن حرف در بیارن

خب پس تنها نیستم من میرفتم مادر سوهرم میگفت چایی ک نمیخورین و میشست اگر جعبه شیرینی خوراکی از قبل رو ...

ن برا من از همه نظر عالی فقط چای نمیاره مثلا میپرسه چای میخوری یان همینش عجیب بود وگرنه همه چی اوکی هست عالی

تو قیافه ای براشون یا باهاشون راحتی ؟

راحتیم باهم شوخی خنده

زنگ میزنن هی ک بیا بیا

نه بد نیست واسه خودت چای بریز تعارفم بزن بگو اگه کسی چای میخاد بیارم

درسته

چند سالشه خیلی پیره؟

۴۵

راحتیم باهم شوخی خندهزنگ میزنن هی ک بیا بیا

شاید میخاد احساس رو درواسی نکنی ما ی مهمون داشتیم خودش خونه مارو گرفته بود تو دستش😅ما تازه خوشمون اومده بود یعنی  جا ظرف ومدل ظرفام میدونست کجاست

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏