2777
2789
عنوان

میرم خونه مادرشوهرم چای نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر من وقتی میرفتم خونشون بعد از نهار میرفتم بعد میگفت پاشو بریم پارک بچم هم کوچیک بود یا بریم فلان مغازه که منو از خونش دک کنه الان ۶ ساله دیگه نمیرم تا دعوت بشم ۵ بار اتفاق افتاد برام میرفتیم اونجا بعد خداحافظی میکرد من رفتم 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

دختر خودش حساب می‌کنه میگه بخواد خودش می‌ریزه دیگه من خوشم نمیاد زن سن بالا جلوی من خم و راست شه چایی بیاره ببره خودت بگو چایی میخورید بریزم؟  جوابش هر چی بود برو برای خودت چایی بریز بخور 

اگر میخوای سیس عروس بازی در بیاری و ژست بگیری واسش و فکر می‌کنی اینطوری برای خودت احترام میخری حداقل کامل عروس باش و تا دعوت رسمی نکردن نرو

ولی اینکه زود زود بری خونه شون یا حتی اگر دیر به دیر میری شب میمونی دیگه انتظار پذیرایی نباید داشته باشی چون مهمون شب خونه آدم نمی‌مونه یا تند تند خونه آدم نمیاد 

من دوره عقد ماهی یه بار میرفتم ولی چند شب میموندم آشپزی هم میکردم ولی بعد عروسی کار خاصی نمیکنم عشقی چی بشه غذاهایی که دسته جمعی میچسبه درست کنم از خونه ببرم بگم با هم بخوریم وگرنه خونه اونا نهایتش ظرف بشورم چیزی هم بخوام خودم میرم برمیدارم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خب اون تورو دختر خودش حساب می کنه 

کلا منتظر اون نباش که مهمون داری کنه پاشو چایی بریز برا اونم بریز 

عروس ندارید؟ 

وقتی عروس داشته باشید متوجه میشی خیلی چیزا با سونیت نیست 

من بعد از اینکه عروس گرفتیم خیلی این مسائلم با خونه شوهرم راحت و خوب شد 

حالا تو که خوبی برای من واسه پسرش میاره من خودم میرم میریزم

ن برای من باهزدومون یجوزه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

خب اون تورو دختر خودش حساب می کنه کلا منتظر اون نباش که مهمون داری کنه پاشو چایی بریز برا اونم بریز ...

عروس داریم اما مامانم براشون برده 

البته مادرشوهرم باهام راحته احتمالا منو کلا از خودشون میدونن 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

دختر خودش حساب می‌کنه میگه بخواد خودش می‌ریزه دیگه من خوشم نمیاد زن سن بالا جلوی من خم و راست شه چای ...

من همه کار‌میکنم خونشون کمکش

مادر شوهر من وقتی میرفتم خونشون بعد از نهار میرفتم بعد میگفت پاشو بریم پارک بچم هم کوچیک بود یا بریم ...

اوه شوهرت هیچی نمیگفت

من همه کار‌میکنم خونشون کمکش

خب پس چایی هم بریز دیگه مهمون ندون خودتو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اوه شوهرت هیچی نمیگفت

نه میگفت تو اشتباه برداشت میکنی مامانم خیلی زن خوبیه الان یک سال هم نرم خونشون نمیگه چرا نمیای از خداش بوده نرم الانم دعوتم کنه با جاریام میرم خونش

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن