2777
2789
عنوان

1 میلیون و 400 پول غذا بدم

1684 بازدید | 68 پست

امشب از خوابگاه غذا نمیگریم چون میخواد قرمه سبزی بده که خیلی بد مزس

جاتون خالی برای 4 نفر قراره 1 و 400 پول بدم سوخاری بخرم 

فقط مشکل اینه که پولو چطور ازشون بگیرم اینا دنگ بده نیستن

ته کارت من کلا 5 تومنه

لباس ندارم رفرنس میخوام ناخونامم باید ترمیم کنم

مادرخرج منم همیشه اینام قول دادن دنگ بدن از این به بعد ولی پشت گوش میندازن و خیلی دیر میزنن پولو

چیکار کنم ؟

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و پول کافی برای این همه تو کارتم ندارم اول بریزین بهم دنگاتونو

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

تو که اینارو میشناختی چرا دوباره قبول کردی ؟

به نظرم بگو بچه ها من الان از لحاظ مالی نمیتونم یکی دیگه حساب کنه من دنگ خودمو میدم 

اولین نفر هم دمگاو واریز کن که بعداً زبونشون دراز نشه 

از الان بگو هرکی شام سوخاری میخواد دونگشو بزنه تا براش سفارش بدم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"