2777
2789
عنوان

1 میلیون و 400 پول غذا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 69 پست

به نظرم اشتباه میکنی. سریو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن. یه شب تخم مرغ بخور خوب. این همه نیاز داری. این پولو بدی غذا حماقته!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی بگو پولتو خرج کردی و چیزی ته کارتت نیس و بگو برات بریزن انقد بدم میاد از کسایی که دنگ نمیدن

منم همینطور وای

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

دیالوگ همیشگی : باشه بابا گدا میزنیم حالا خوبه ادا پولدارارو در میاری🗿

من نمیدونم چرا بعضیا آنقدر مفت خورن ک پول دنگ خودشون و نمی‌خوان بدن،،همون اول. نده چون بعدا بخوای بگیری بیشتر توهین میشنوی و بده میشی

بگو. ندارم.  حسابم خالیه اول بزنید ک سفارش بدیم

دیالوگ همیشگی : باشه بابا گدا میزنیم حالا خوبه ادا پولدارارو در میاری🗿

زبون نداری بهت زور میگن؟

بگو خوب ندارم از کجا بیارم؟

یا بگو تاریخ کارتم گذشته باید عوضش کنم 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
ای بابا چه بد پول خودت رو الکی خرج نکن لازمت میشه

رومم نمیشه از بابام پول بگیرم جدیدا 

همون ماهانه یه مبلغی میزنه

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

زمان ماسلف مرگم میداد میخوردیم چون اصلا وقت اشمزی نداشتیمصب تا شب کلاس و بدو بدو

ماهم دم امتحانا وقت نداریم

البته همیشه امتحان داریم

ولی این غذاها جدیدا از مرگ هم مرگ تره جدی

چندش اوره واقعا 

فقط موادو اصراف میکنن نمیدونم چرا درست آشپزی نمیکنن

چی بشه در ماه خودمون بپزیم 

از بیرون میگیریم غذا 

رومم نمیشه از بابام پول بگیرم جدیدا همون ماهانه یه مبلغی میزنه

نه گفتن رو یاد بگیر عزیزم. با هیشکی هم رودربایستی نداشته باش.وگرنه باختی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
حالا یه شب حاضری بخورین یا از سوپری سالاد الویه ای چیزی بگیر طوری نمیشه

همیشه یا غذای سلف میخوریم 

یا همون املتی الویه ای چیزی 

حالا تو هفته یه بار اینطوری بشه ک سلف غذای بد بده از بیرون میخوریم 

افرینچرا ب ذهن خودم نرسید جدی😂

یه بار توی روشون وایسی دیگه غلط میکنند حرفی بزنن مفت خورها

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
وای خیلی پرررو ان من اگه بودم ادبشون میکردمتاحالا چندبار غذا گرفتی دونگ ندادن؟

بسیار زیاد😂😂😂

خودم عادتشون دادم تقصیر خودمه

یه تن ماهی بخر جوش بده بخور یا یه تخم مرغ درست کن بخور بگو خودم پول سوخاریم ندارم بخرم بخورم

بگو پدر مادرت بهت کم پول میدن و همش بگو نداری

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم