2777
2789

عالم و ادم زیر پوستی دارن راجب مشکل شما حرف میزنن یا یجوری میخوان قضایارو به اون مسئله ربط بدن 

من بچه ندارم هروقت یکی عکس یا یه کلیپ بچه واسم میفرسته حس میکنم عمدی میفرسته یا تو جمع ها راجب باراداری و بچه داری حرف میزنن هی تک تک حرفاشونو تو ذهنم مرور میکنم که سردرد میگیرم حس میکنم تیکه طور حرف میزنن با اینکه‌ میدونم اینا زائیده ذهنم شاید اونا منظوری نداشته باشن 

واستون اتفاق افتاده چیکار کردین چجوری خودتونو درمان کردید؟

منم اوایل مثل شما بودم ولی بااین واقعیت کناراومدم و دیگه برام مهم نیست ب خدا کفتم خدایا من را زبون مردم حفظ کن، اگه نیتشون دلسوزی و خیره خدابرکت و سلامتی بهشون بده و اگه نیتشون شر و دلخوریه ،شرشون را تودامن خودشون ده برابر برگردونه ‌‌...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوایل مثل شما بودم ولی بااین واقعیت کناراومدم و دیگه برام مهم نیست ب خدا کفتم خدایا من را زبون م ...

منم یه مدت مهم نبود ولی بعد اینکه یه نفر این مشکلو رک کوبید تو صورتم از اون به بعد مدام نشخوار ذهنی دارم 

منم یه مدت مهم نبود ولی بعد اینکه یه نفر این مشکلو رک کوبید تو صورتم از اون به بعد مدام نشخوار ذهنی ...

عزیزم اون ی نفر مامور از سمت شیطان بوده تا تورو له وناامید وافسرده کنه ....مبادا تو دام شیطان اسیربشی ...اون خوشش میاد ادمها ناراحت وداغون باشن و روز ب روز بخاطر ناامیدی از خدا دورتر بشن پس مواظب باش گولش را نخوری

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
زندگی ابعاد دیگه ام داره فقط بچه نیست

میدونم یه مدت بود فراموش کرده بودم ولی الان یکی از رو خیرخواهی میگه خدا دامن تورو هم سبز کنه دیگه تا شب هی با خودم میگم از عمد گفت از قصد گفت منظور داشت چرا گفت حتما تو خونه هم راجب این حرف زدن 

میدونم یه مدت بود فراموش کرده بودم ولی الان یکی از رو خیرخواهی میگه خدا دامن تورو هم سبز کنه دیگه تا ...

حق داری 

بنظرم یه مدت یوگا برو و افکارت بنویس رو کاغذ

دیگه خود خوری نمیکنی انقدر

رو ابعاد دیگه زندگیت کار کن درس بخون ورزش کن 

اگه میدونی یک سری آدم ها حالت بد میکنن قطع رابطه کن 

حق داری بنظرم یه مدت یوگا برو و افکارت بنویس رو کاغذدیگه خود خوری نمیکنی انقدررو ابعاد دیگه زندگیت ک ...

راست میگی بیشتر این فکرا بخاطر این از خونه میرم سرکار از سرکار برمیگردم خونه باید تفریح و مسافرتم و زیاد کنم 

خدارو شکر که قطع رابطه کردم با اینجور ادما