2777
2789

بچه ها 

من میخام یکم تغییر کنم هایلایتر چه رنگی بگیرم بزنم ؟ که سایه چشم هم استفاده کنم ازش

نقره ای ضایعس ؟ برای گوشه چشم فقط میخام یکم بزنم 

نقره ای یا سفید خوبه به همه جا هم میتونی بزنی

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام لپ گلی بشم چی بزنم

رژگونه 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

عزیزم توکه سررشته داری در لوازم ارایشی من میخام لوازم ارایشی بخرم اما نمیدونم چی میتونی کمکم کنی اون ...

ضدآفتاب بی رنگ یا رنگی هرکدوم دوس داری 

کانسیلر

ریمل 

خط چشم

رژ 

سایه و رژگونه هم اگه دوست داری بگیر یا هایلایتر اینا

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
عزیزم توکه سررشته داری در لوازم ارایشی من میخام لوازم ارایشی بخرم اما نمیدونم چی میتونی کمکم کنی اون ...

یه کرم روزمره (پیشنهاد خودم بی بی یا سی سی کرم فارماسی،کاور بهتر میخوای ضدآفتاب رنگی الارو) حتما همرنگ پوستت باشه، زیاد روشن یا تیره نگیر

یه ریمل (پیشنهاد خودم اسنس یا ایزادورا) 

یه خط لب قهوه ای خیلی ملایم که به همه رنگی بیاد کالاس شماره 120 خوبه،گلدن رز هم خوبه

یه پک رژ (من پک رژ سه تایی بیولیس رو پیشنهاد میکنم، سه تا رنگ داره، نود، صورتی، قهوه ای، نودش کمرنگ نیست و خیلی نازه) 

و چیزی که آرایش رو از بقیه متمایز میکنه رژگونه مایع شیگلم

هم لاو کیک (صورتی) و هم هاش هاش (نود خیلی ناز) جفتش قشنگه واسه روز مره هرکدوم رو که می پسندی بگیر

یادت باشه همه رو اورجینال بگیری

یه ست براش هم بگیر

I will always love you❤️💖💗