2777
2789

. این ماه شوهرش کارشو از دست داد . منم بهش ۱۵ تومن کارت ب کارت کردم . ولی گفت من استفاده نمیکنم شماره حساب بده بهت پس بدم ‌ . الان چند وقت گذشته  گفت دلم نمیاد بهش دست بزنم میخواد پس بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کارت بد نبوده، اتفاقاً مهربونی و همدلی نشون دادی. خودش گفته دیگه دلش نیومده پول شما رو خرج کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اصلا دست نزده بهش. از یه طرفم رفتم خونه اش یخچال رو نگاه کردم گوشت نبود

خوب شایدم غرورش اجازه نداده بنده خدا 😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
هیچ میوه هم نخریده بود . اصلا دست نمیزنه میگه دلم نمیاد

حالا یه کم بهش اصرار کن، بگو شوهرت رفت سر کار پس بده

نمیخوام پس بگیرم اخه . حالا اینو میگم ولی روم نمیشه این حرفو بزنم ب نظرم زشته اخه رقمی نیس بگم پس ب ...

واسه اینکه خیال خواهرت راحت باشه بگو پس می‌گیرم، بگو فکر کن قرضه

اره اصلا هیچ وقت از هیچ کس چیزی نمیخواد

چقد شرایط سختی گیر افتاده

ب نظرتون کارم بد بوده ؟ ناراحت میشه ؟ میگم شاید ناراحته یا من روشش رو بلد نبودم مستقیم گفتم اینو

ن کارتون بد بوده ن مسئله بدی رو عنوان کردین ، از روی دوست داشتنشون  ی همچین کاری کردین