2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرب

ببین اگه صورتت جوش هم داره ژل شستشوی پوست چرب هیدرودرم بگیر باورت نمیشه اگه بگم پوست من که پر از جوش بود رو چقدر خوب کرد یعنی الان یک دونه جوش هم ندارم ولی اگه یک شب نزنم فرداش صورتم جوش میزنه

ببین اگه صورتت جوش هم داره ژل شستشوی پوست چرب هیدرودرم بگیر باورت نمیشه اگه بگم پوست من که پر از جوش ...

قبلا ازش استفاده میکردم خوب بود راضی بودم فقط بعدش پوستم خشک میشد 

الانم فوم شستشوی ویتالیر میزنم بعدش پوستم خشک میشه باید حتما مرطوب کننده بزنم یعنی بده؟

پوستم جوش نمیزنه فقط جای جوش داره

مایع صابون 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

فوم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

متنفرم از فوم اصلا تمیز نمیکنه فقط ژل شستشو واسه صورت چرب جوابه

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

پوست من هم خشک میشه بعد استفادش ولی الان ابرسان میزنم اصلن پیگه خشک نمیشه

آبرسان آخه میگن بعدش حتما باید مرطوب کننده بزنی وگرنه خیلی خشک میشه

تو هم  از ویتالیر استفاده میکنی؟

من مرطوب کننده میزنم خوب میشه