2777
2789
عنوان

سلام بچه ها پرسیده بودید چجوری درس خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 98 پست
ببخشید میشه جواب سوال من بدید خواهش میکنم ممنون میشم من پایه ۱۰ ۱۱ تجدید داشتم رو هم ۱۴ سر تصادف و م ...

ببخش که دیر شد اره حتما🧡

اصلا فراموش کن که قبلا چیشده و چرا شده

ادم هر روز میتونه متفاوت با همه سالایی که زندگی کرده باشه

فقط شروع کن با هررر پایه ای و هررر اطلاعاتی که داری

پایت ضعیف هم باشه غیرممکن نیست فقط تلاش بیشتر میخاد و خب تلاش کردن برا هدف بهترین تصمیمیه که میتونی بگیری فقط غیرت به خرج بده براش

اره قلمچی رو ثبت نام کن نمیگم خوبه ولی در کل تست زدن،تایم تست زدن،بودجه بندی دروس رو یاد میده به آدم

تحلیلش هم حتما بکن

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین بهت من پشت کنکوری تجربی ام سال دوممه چجوری تعداد تستتو بالا بردی؟ کی میخابیدی کی بیدار میشیدی ...

مرسیی قشنگم الهی که قسمت تو بشه حکمت خدا با خواسته ی دلت یکی باشه🧡

تعداد تستم به خاطر بالا رفتن ساعت مطالعم بالا رفت و کم کم تندخوانیم ناخودآگاه بالا رفت و متن کتاب رو با دقت ولی سریع میخوندم و باقی زمانم رو تست میزدم و تحلیل میکردم

بالا رفتن تایم مطالعمم به خاطر حذف اضافیات بود:تو گوشیم تنها اپم شاد بود و تنها استفاده ام ازش پی دی اف کتابا بود و نهایتا گوگل برا رفع اشکال

من تمام مدت ساعت ۶ بیدار میشدم ۱۲ میخابیدم فیکس فیکس فقط جز اواخر اسفند که فشار درسی روم خیلیی زیاد بود و این فشار باعث میشد من نتونم بخابم و کلا بیدار میموندم و سه روز یه بار میخابیدم🤦اینو اصلا امتحان نکنیدا من سر این اتفاق مشکل جدی برام پیش اومد

انگیزه ام عشق زیادم به پزشکی بود و فقط برا اینکه زودتر برسم بهش ادامه میدادم که تایم بگذره و برسم بهش،حتی الامکان سعی میکردم هیچ تایمی رو از دست ندم تا یه روز بابت همون تایم کوچیک عذاب وجدان نکشم،اطرافیانم هیچ کدوم باور نداشتن من بتونم و منی که وابسته خانوادم بودم دیگه تاثیر گذاشتن حرفاشون رومو فراموش کردم و هر چقدرم میگفتن نمیتونی من فرداش قوی تر ادامه میدادم و اینکه هیچ وقت نظرم به غیر پزشکی راضی نشد از ته دل دارم میگم فقططط یه هدف داشته باش و پاش بمون

درخواست بده اونجا بفرستریاضی کرمی .زیست فرهمند. شیمی هادیان .فیزیک شجاعیمن الماس دارم جزوه هاشم فیزی ...

سلام دوست عزیز

من میخوام برای امسال پشت بمونم 

تو ماز ثبت نام کردی 

آنلاین هست ؟ از پشت گوشی اذیت نمیشی ؟؟

آفرین بهت من پشت کنکوری تجربی ام سال دوممه چجوری تعداد تستتو بالا بردی؟ کی میخابیدی کی بیدار میشیدی ...

ترازای قلمچیم اصلا خوب نبودن میانگین ترازم ۵۷۰۰ هستش!!و من رسما انقد خراب میکردم که همه میگفتن بابا یه ذره هدفتو لولشو بیار پایین انقدد ادامه دادم گفتم بلخره تهش درست میشه و شد یهو پیشرفت کردم.یهو نتیجه داد.تو آزمونای جمع بندی ترازامو یهو رفت بالا چون بخش آموزشیشو با اینکه خراب میکردم عوضش با تحلیل خوب یادش میگرفتم و تو حمع بندی نتیحشو دیدم

منم کنکوری ۴۰۵ سال آخرم دوازدهم تجربی منم تز مدرسه هیچی نفهمیدم صفر صفر صفر ویدئو میبینم استاتید معر ...

حرف بقیع رو فراموش کن

کامنتی بالارو که به یه کاربر دیگه گذاشتمو بخون.هیشکی برام مهم نبود

نکران تجدیدات نباش و فقط و فقط حالو بچسب

مدرسه افتضاحه افتضاح ویدیو هم اره وقت میگیره اما اینکه مدرسه کم بری ولی ویدیو ببینی که خوبه تازه وقت برا تست هم میاری فرعیات رو حذف کن مثل گوشی،مهمونی هر چی تا تایم برا مطالعت بره بالا

اینهمه کتاب ابی خوندی بعد میگی استفاده نکنید، چرا؟

اره چون مشاورم مجبورم کرد اوایل حق هم داشت تراز قلمچیم خوب نبود.من نظر خودمو گفتم اگه حذف میشد برام بهتر بود

عزیزم شما حذفیات نداشتی برا هر درس؟به نظرت مسائل محلول و سینتیک حذف کنم برا شیمی؟مدار و حرکت برا فیز ...

من هندسه رو از ریاضی،ترکیب مقاومتا از فیزیک رو حذف کردم

امار و احتمالو هم اکثرا نمیزدم تو آزمونا ینی خیلی براش وقت نذاشتم تو کنکور هم یادم نیست زدم یا نه اونو

نه نه محلول،سینتیک،حرکت شانسی هیچ کدومو حذف نکن ببین امسال دقیقا همین مباحثی که گفتی جز محلول،آسون ترین سوالا ازشون اومده بود ینی اصلا باورت نمیشه.کسی که حذف کرده بود بیچاره شد ینی آبکییی بودن رسما.اصلااا حذف نکن

عزیزم شما حذفیات نداشتی برا هر درس؟به نظرت مسائل محلول و سینتیک حذف کنم برا شیمی؟مدار و حرکت برا فیز ...

راجب ویدیو من چون رابطه خوبی با ویدیو ندارم مثلا به نظرم اینطوری بهتره که تست بیشتر کار کنی ولی باز اگه میبینی خیلی سختته ویدیوهای خیلی خوبی ببین.من تعریف براتی رو از دوستم شنیدم باز ببین صلاحت چیه

شما الان تمکن مالی نداری وارد دانشگاه بشی باز هزینه داره بدون هزینه غیر ممکنه همه چیز غیر ممکنه خواب ...

بدون هزینه بله سخته خیلی هم سخته

اما عشق به هدف میتونه سختی خوابگاه دولتی رو برا آدم قابل تحمل کنه تا هزینه پرداخت نکنه،یا همراه درسش کار کنه

نهایی فقطط نمونه سوال فراوون و متن و تمرینای کتابمشاور داشتم ولی خب بازم فایده ای نداشت من برنامه سن ...

پس خودت برنامه چیدی برای خودت ؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀