2777
2789
عنوان

سلام بچه ها پرسیده بودید چجوری درس خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 98 پست
من حمایت مالی نداشتم.وی دی اف دانلود میکردم چشمام به فنا رفت

شما الان تمکن مالی نداری وارد دانشگاه بشی باز هزینه داره بدون هزینه غیر ممکنه همه چیز غیر ممکنه خوابگاه نباشه باید اجاره بده ماهیانه باید یکی باشه خوب هزینه کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم برای امتحانات نهایی هم میگی

من برا امتحان نهایی به تمرینا و متن کتاب کامل مسلط بودم و به طرز وحشتناکی نمونه سوال حل کردم.ینی رندوم یه شوال میدادی از سالای پیش میتونستم بگم برا کدوم ساله در این حد

کتاب کمک درسی براشون استفاده نکردم فقط فارسی رو با ماجرای منو درسام خوندم تو تایمی که برا امتحان داده بودن

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

مرسی گل منابع نهایی هم لطفا بگو مشاور داشتی یا خودت برنامه ریزی کردی

نهایی فقطط نمونه سوال فراوون و متن و تمرینای کتاب

مشاور داشتم ولی خب بازم فایده ای نداشت من برنامه سنگین تر میخاستم چون کششو داشتم و نمیداد.هدفمم کنکور اردیبهشت میخاستم باشه اما اون برا تیر چید

امتحان نهایی و نمرات چطور بود ، درسی رو هم ترمیم کردی

من سال اولم بود ترمیم نداشتم یازدهم هم تاثیر مثبت بود

نهاییم دروس تخصصی ۲۰ اما عمومیایی مثل سلامت و عربی و هویت در حد ۱۸ به خاطر اینکه تو فورجه ی اونها من تست کنکور هم کار میکردم

واقعا خوشحالم برات🤩اینکه ادمایی مث شما قبول میشن امگیزه میده به بقیه ♡♡عزیزم منطقه چند بودی؟ من الا ...

مرسیی سیسی جانم الهی قسمت تو و همه کنکوریای زحمت کش:)

منطقه ۲

خب خیلی خوبه اگه پیامامو بخونی میبینی من شروعم خوب نبوده اما انگیزم منو به اینجا کشوند

ببین انگیزه اینطوریه که:به هیچ چیز این رشته و این دانشگاه نمیتونم فک کنم ولاغیر

اصلا هیچ جوره نباید کوتاه بیای حتی اگه فرسخ ها باهاش فاصله داری

تایمت هم طول بکشه فاصله رو نباید کوتاه کنی به یه مقصد دیگه:)

عزیزم درباره نهایی هم بگو

منابع نداشتم جز فارسی که با ماجرای منو درسام خوندم

نمراتمم تکمیل بود جز یه سری عمومیام مثل عربی و سلامت و هویت

بی نهایت نمونه سوال سالای پیش رو حل کردم و کامل به کتاب و متن درس و تمرینا مسلط بودم

مرسی عزیزمدر مورد ویدیو هم بگو.من سطح اموزشی مدرسم داغون بود و مدرسه نمیرم یا اینکه خیلی کم میرم.بن ...

این که میخای جدی بخونی عالللیه حتی کم کم هم ساعت مطالعه رو ببری بالا اشکال نداره اما به همون مقدار کم هم متعهد باش و این فوق العاده میشه استمرار استمرار استمرار

خیلی هم خوبه اگه ویدیوها به نظرت سطح پایین نمیان عالیه و فقط حواست به نهاییات هم باشه چون مدرسه نرفتن آدمو از فاز نهایی میاره بیرون.به نظرم کلا قطع نکن مدرسه رفتنو چون هم سن و سالاتو ببینی تو فاز کنکور میمونی

تنها بدی من اینه زود خسته میشم و ناامید امیدوارم سال دیگه منم شماروتگ کنم و بگم که پزشکی رو اوردم :) ...

اصلا به طرز عجیبی منتظرم تگم کنی و مطمئنم میشه.میای میگی بلخره شد

میای میگی خستگیامو گذاشتم کنار و رفتم تو دلش

بله حق داری،آدم خسته میشه اما بدون موفق شدن یا نشدن آدما اونجایی مشخص میشه که آدم موفقه،حتی وقتی حالشو نداشته هم ادامه داده

تو میتونی و منتظرم:))

عزیزدلم موفق باشی💚💚💚

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید