مرسیی قشنگم الهی که قسمت تو بشه حکمت خدا با خواسته ی دلت یکی باشه🧡
تعداد تستم به خاطر بالا رفتن ساعت مطالعم بالا رفت و کم کم تندخوانیم ناخودآگاه بالا رفت و متن کتاب رو با دقت ولی سریع میخوندم و باقی زمانم رو تست میزدم و تحلیل میکردم
بالا رفتن تایم مطالعمم به خاطر حذف اضافیات بود:تو گوشیم تنها اپم شاد بود و تنها استفاده ام ازش پی دی اف کتابا بود و نهایتا گوگل برا رفع اشکال
من تمام مدت ساعت ۶ بیدار میشدم ۱۲ میخابیدم فیکس فیکس فقط جز اواخر اسفند که فشار درسی روم خیلیی زیاد بود و این فشار باعث میشد من نتونم بخابم و کلا بیدار میموندم و سه روز یه بار میخابیدم🤦اینو اصلا امتحان نکنیدا من سر این اتفاق مشکل جدی برام پیش اومد
انگیزه ام عشق زیادم به پزشکی بود و فقط برا اینکه زودتر برسم بهش ادامه میدادم که تایم بگذره و برسم بهش،حتی الامکان سعی میکردم هیچ تایمی رو از دست ندم تا یه روز بابت همون تایم کوچیک عذاب وجدان نکشم،اطرافیانم هیچ کدوم باور نداشتن من بتونم و منی که وابسته خانوادم بودم دیگه تاثیر گذاشتن حرفاشون رومو فراموش کردم و هر چقدرم میگفتن نمیتونی من فرداش قوی تر ادامه میدادم و اینکه هیچ وقت نظرم به غیر پزشکی راضی نشد از ته دل دارم میگم فقططط یه هدف داشته باش و پاش بمون