2777
2789
عنوان

زنداداش پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 65 پست
خیالت راحت خواهر های منم میان خونه مامانم مفت میخورن هیچ کاری نمیکنن دست به هیچی ام نمیزنن

چه ربطی داشت ! مگه گف نگران اینه خواهراتون چیکار میکنن😑

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
باهاشون صحبت کن بگو تشریف میارید قدمتون به روی چشم ولی حد اقل کثیف کاریا رو جمع کنید.ادم هتلم که میر ...

کثافت میباره از خونش منکه یادم نمیاد کی رفتم‌ مامانم یبار رفته بود قبلا میگف هرجا پاتو میزاشتی میچسبید

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رک بش بگو‌ تمیز کنه چرا خجالت میکشی حتما بش بگو داره از مهربونی مامانت سو استفاده میکنه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من که طرفدار استارترم ولی مامانش وقتی حرفی نمیزنه یعنی خوشش میاد دیگه استارتر بجای مامانش حرص نخوره

بعضیا روشون نمیشه . عروس شلخته خدا نصیب نکنه😑

وقتی میتونم ریپ بزنمیعنی نظر دادن روی نظر دیگران ازاده

من برای استارتر کامنت گذاشتم

دوما ریپ زدن آزادع ولی ن تو بحثی که سر و تهش به شما نمیخوره😂

آواکادو سایت🥑                                                            

لنگشو داریم من خودم دورم هر موقع میرم خونه مامانم زنداداشم میشینه پیش اجیام بدی منو میگ خست شدم هی م ...

بزار انقد گوه بخوره تا بترکه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بعضیا روشون نمیشه . عروس شلخته خدا نصیب نکنه😑

بعضی از خانمها هم خونه خودشون و مادر خودشون بسیار تمیز و مرتب و کاری هستن 

به خونه مادرشوهر که میزسه کلا کاری که نمیکنند جلوی ریخت و پاش بچه هاشونو رو هم نمیکیرن

مادرتون باید بگه وقتی نمیتونه یا ببخشید بیخیاله و عرضه به خرج نمیده شما جنع نکن تا یاد بگیره مجبور میشه تذکر بده

یا به داداشت بگو یا تو روش بزن یعنی چی خجالت نمیکشه مگه

دیگه آدم بچه هم هست میدونه باید مال خودش برداره یا بشوره

بزار انقد گوه بخوره تا بترکه

بقرآن خست شدم دیشب رفتم خونه مامانم بعد مدتها رفت دوباره گوه خوری کرده ی عالمه گریه کردم‌میگم خدایا منک ب اینا کاری ندارم چرا منو ول نمیکنند

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بعضی از خانمها هم خونه خودشون و مادر خودشون بسیار تمیز و مرتب و کاری هستن به خونه مادرشوهر که میزسه ...

دیگه این بدذات بتمام معناس . و خب مادره مجبوره بخاطر پسرش این عتیقه هارو تحمل کنه

عزیزم خیلی راحت بهشون بگو 

جاری منم دوتا بچه داره شهر دیگه ای زندگی میکنن وقتی میان شیراز همش خونه ی مادرشوهرم هستن بچه هاشم خب کوچیکن دیگه و شیطون 

مادر شوهرمم ۷۵ سالشه کلکسیون بیماریها رو داره ...جاریمم جمع نمی‌کرد حتی تشک پتو هم جمع نمی‌کرد و می‌رفت 

خواهر شوهر کوچیکم به داداش و زنداداشش پیغام داده بود و کلی گلایه کرده بود ازشون 😅جاری هم اولش قهر کرد ولی دید حرف خواهر شوهر درسته دیگه حالا که میاد خودش همه کاری می‌کنه میخواد بره جارو هم میکشه و می‌ره 

شما هم بهش بگو با مهربونی و زبون خوش به داداش و زن داداشت بگو 

عزیزم من فقط درست ترش رو گفتمجسارت به نظر شما نکردم

منم درست ترش رو برای یکی از کاربرای دیگه توضیح دادم

ایشون نباید دخالت کنه چون زنداداشه اولین چیزی که میگه اینه مگه خونه تو اومدم میتونستی نشوری

باید مادرش بگه من مریضم نمیتونم کار کنم میای اینجا میریزی دخترم با شکم حامله باید بیاد تمیز کنه

آواکادو سایت🥑                                                            

بقرآن خست شدم دیشب رفتم خونه مامانم بعد مدتها رفت دوباره گوه خوری کرده ی عالمه گریه کردم‌میگم خدایا ...

به نظرم باید از خواهر مادر خودت ناراحت باشی که به اون اجازه میدن پشت سر شما حرف بزنه

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...