2777
2789
عنوان

زنداداش پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 65 پست
دیگه این بدذات بتمام معناس . و خب مادره مجبوره بخاطر پسرش این عتیقه هارو تحمل کنه

بله دیگه 

همه جا همینه پسرها که خوب طرفدار صد در صد خانم‌هاشون هستن انگار نه انگار که مادر دارن از اونطرف هم عروس ها دنبال دو بهم زنی و‌فتنه و بهانه برای دعوا راه انداختن هستن کلمه ای بخوان بهشون حرفی زده بشه قشنگ بهانه پیدا میکنند واسه جنگ انداختن و دشمن کردن بچه ها و‌ شوهر با خانواده 

مادرها هم از ترسشون هیچی نمیگند 

میکن این دخترمونه درک میکنه ولش کن عروس زو 

به نظرم باید از خواهر مادر خودت ناراحت باشی که به اون اجازه میدن پشت سر شما حرف بزنه

اره من بهشون میگم 

میگم میاد پیش شما گوه منو میخوره بذار ب ردش بیارم ک نتونه حرف بزنه میگن بیخیال باشه از حسودیش هست خب منم حق دارم دیگ ناراحتی اعصاب گرفتم 😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رک بش بگو‌ تمیز کنه چرا خجالت میکشی حتما بش بگو داره از مهربونی مامانت سو استفاده میکنه

یبار مامانم بهش گفته بود خودشو زده بود ب اون راه انجام نداده بود خیلی بی چشم رو هس

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اکثره زن داداشا همینطورن ..خودخواه ...فکر میکنن چون عروسن نباید کاری بکننحالا زن داداشت بیشعوره دادا ...

داداشم بدتر از زنش کسی مگه کسی جرات داره حرفی بهشون بزنه دادو بیداد میکنه و فحش میده و..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به برادرت پیام بده و بگو خودش بشوره ظرفهاشون روبگو امروز اومدم مامان حالش خوب نبود و کلی ظرفهای شما ...

تصمیم دارم امشب بگم به زنداداشم یا داداشم که چندین ساله حرف نمیزنم بازم میگم ولش کن چیزی نگو فردا رو تحمل کن بیخود خودتو کوچیک نکن اونکه به روی خودش نمیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله دیگه همه جا همینه پسرها که خوب طرفدار صد در صد خانم‌هاشون هستن انگار نه انگار که مادر دارن از او ...

خیلیا تاپیک میزنن چحوری شوهر رو از مادرش جدا کنم! خداییش اینم دیگه بدذاتیه . قبول دارم مادر شوهر بد هم داریم ولی فروس بد هم کم نداریم . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
به دربگو دیوار بشنوه...به بچه هاش بگو عزیزم بشقاب میوه تو برو بذار توی سینک اشپزخونه یا مثلا اسباب ب ...

بچهاش کوچیکن حرف نمیفهمن حالا انگار ننه باباشون ک حرف میفهمن خیلی مهمه براشون انگار طویلس اینجا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم درست ترش رو برای یکی از کاربرای دیگه توضیح دادمایشون نباید دخالت کنه چون زنداداشه اولین چیزی که ...

ینی جی خونه تو امدم !!! خب اونجا هم خونه مادر دختره هست و بخاطر دلسوزی به مادرش میگه . عروس عفریته میتونه نیاد انقدم زبونش دراز نباشه . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
کسی نگفت ناراحت هست یا نیست باید مادرش به زنداداشش بگه میای اینجا میریزی من که مریضم نمیتونم جمع کنم ...

آره قورتش میده والا😁😁

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

میره ب داداشم میگه صدتا میزاره روش دعوا راه میندازه

امان از این زن داداشا...آیا برای پدرو مادره خودشون هم همینطورن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏