2777
2789
عنوان

زنداداش پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 65 پست
ینی جی خونه تو امدم !!! خب اونجا هم خونه مادر دختره هست و بخاطر دلسوزی به مادرش میگه . عروس عفریته م ...

چی میگی؟

دختره شوهر کرده رفته دیگه

اینم میتونه بگه منم دارم میام خونه شوهرم پس😂🤦‍♀️

آواکادو سایت🥑                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی؟دختره شوهر کرده رفته دیگه اینم میتونه بگه منم دارم میام خونه شوهرم پس😂🤦‍♀️

تو چی میگی؟!!

خونه شوهر ؟!! 

خونه ای ک زندگی میکنه میشه خونه شوهر ! اونجا خونه مادر شوهر هس نه شوهر ! و خب تا همیشه برا دختره خونه مادرشه . ولی برا عروسه با طلاقش میشه خونه غریبه !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
تو چی میگی؟!!خونه شوهر ؟!! خونه ای ک زندگی میکنه میشه خونه شوهر ! اونجا خونه مادر شوهر هس نه شوهر ! ...

😂😂😂

ارع خونه شوهر چطور شما میگی خونه مادرشوهره خونه خواهرشوهره هم هست 

منم میگم خونه مادرشوهرش خونه شوهرشم هست 

پس با عقده ای بازی نمیتونی حرفتو به کرسی بشونی امثال تو  گند میزنن تو زندگیه بقیه 

دیگه ریپلای نکن که به سبک خودت جوابتو میدم بری زیر زمین وحشی

آواکادو سایت🥑                                                            

😂😂😂ارع خونه شوهر چطور شما میگی خونه مادرشوهره خونه خواهرشوهره هم هست منم میگم خونه مادرشوهرش خونه ...

امثال توی بدذات هم میخوان خودشونو همه کاره بدونن در حالیکه معلوم نیس تا کی خونه مادرشوهرش هست ! مواظب باش نندازنت بیرون !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
امثال توی بدذات هم میخوان خودشونو همه کاره بدونن در حالیکه معلوم نیس تا کی خونه مادرشوهرش هست ! مواظ ...

تو اینقدر عقب مونده ای که هنوز متوجه منظور حرف من نشدی 

عقده ای برو دنبال ریشه عقده هات بگرد تا درمان بشی

اون خونه وقتی ماله دختره برا پسره هم همینطوره

وقتی شما میای میگی اونجا خونه دخترم هست حق دخالت داره منم باید بگم اینجوری که شما فکر میکنی اونجا خونه پسره هم هست دیگه پسرشونو از تو جوب نیاوردن دیگه عروسه هم میتونه بگه اینجا خونه شوهرمه پس!

پس بجای دخالت و عقده ای بازی بهتره مادرشوهرش خودش تو روی عروسه بزنه ن اینکه دختره بره یچیزی بگه عروسه هم یچیزی بگه کدورت پیش بیاد

آواکادو سایت🥑