2777
2789
عنوان

زنداداش پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 65 پست

به دربگو دیوار بشنوه...به بچه هاش بگو عزیزم بشقاب میوه تو برو بذار توی سینک اشپزخونه یا مثلا اسباب بازیاتونو جمع کنین بذارین سرجاش..مادر بزرگ که نمیتونه صبح تاشب اینجارو جمع وجور کنه خسته میشه..منم که نی نی دارم نمیتونم زیاد کمکش کنم..گناه داره بخدا.شما لااقل یکم‌کمک کنین

پارسا پسرمامان😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا چ دوس داشتنی... همین شرایط رو داشتیم. ولی مامانم بنده خدا واسه اینکه بین داداش و خانمش ناراحت ...

اینا که پیدا نیس ...کافیه مامانتون جلوشون بگه آخ کمرم همین زن داداشت همه جارو پر میکنه که رفتیم خونشون گفت کمرم درد میکنه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

لنگشو داریم 

من خودم دورم هر موقع میرم خونه مامانم زنداداشم میشینه پیش اجیام بدی منو میگ خست شدم هی میخام بزنگم بشورمش بذارم کنار مامانم نمیذاره همش گوه منو میخوره بقران کاری هم بهش ندارم ولی اون کرم داره نمیدونم دیگ چیکار کنم😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

این مسئله بین مادرت و زنداداشته بزار خوده مادرت حلش کنه

ایشون دلش برا مادرش میسوزه و ظرفاشونا میشوره...پس فقط بین اونا نیس ایشونم حق داره ناراحت بشه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

والا عروسها فاز ملکه بودن برداشتن فکر میکنند خونه مادرشوهر نباید دست به سیاه و سفید بزنند این پیجهای زرد اینستا هم بیشتر این تفکرات رو بال و پر میده تو جامعه 

همینجا هم تو نی نی سایت اگر تاپیک بزنی خونه مادرشوهرم چقدر کار بکنم هفتاد درصد میکن وظیفه شما نیست کار بکنی مثل ملکه بشین وظیفه دختر خونه است کار کنه 

باهاشون صحبت کن بگو تشریف میارید قدمتون به روی چشم ولی حد اقل کثیف کاریا رو جمع کنید.ادم هتلم که میره جمع و جور میکمه بعد میره اینجا که دیگه خونه خود ادمه.

ایشون لابد خونه خودشم همین وضعیتو داره

بگو اینجا هتله باباته میخوری میریزی میری؟

میره به داداشم میگه اونم بیشعور تراز این دعوا و داد بیداد راه میندازن اعصابشونو ندارم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشون دلش برا مادرش میسوزه و ظرفاشونا میشوره...پس فقط بین اونا نیس ایشونم حق داره ناراحت بشه

کسی نگفت ناراحت هست یا نیست باید مادرش به زنداداشش بگه میای اینجا میریزی من که مریضم نمیتونم جمع کنم دخترم با شکم حامله میاد جمع میکنه

الان ایشون بره بگه زنداداشه قورتش میده 

آواکادو سایت🥑