2777
2789
عنوان

واسه چندمین بار کوکو سبزیم خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 54 پست
چندشم میشه از چیزای آماده میگم چقد آردو تخم‌مرغ بزنم؟

اول اینکه سبزی اب نداشته باشه یعنی کامل خشک باشه بعدم خرد ریز ریز کن بعدش چهار پنج تا تخم مرغ بزن بهش رازش همین تخم مرغ زیاده من حتی اردم یه سری نریختم البته یه قاشق لازمه 

خلاصه اینکه باید فلفل سیاه و سیر هم داشته باشه با گرو داخلش خورد کنی 

یعنی میشه مثل باقلوا

نه من اصلا ارد نمیریزم همچین مرتب و تمیز در میارم همه تعریف مکنن نمک بریز توش با یکم فلفل سیاه یک کوچولو زردچوبه و ۳ یا ۴ تا تخم مرغ هرچی بیشتر باشه پفی تر میشه باید ۵ دقیقه خوب همه بزنی بعد روغنتو داغ کنی شعله پخش کن بزار زیر گاز کم کم سر بزار براش بعد ۲۰ دقیقه بچرخون سر بذاز باز بزار با زیر کم دوباره سرخ بشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردو نمیریزم اصلا سبزی و ادویه جات تخم‌مرغ آرد

نههههه،گردو بریییییز،خیلی خوشمزش میکنه،اخه چرا نمیریزی؟؟؟بدون گردو مزه نمیده

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اول اینکه سبزی اب نداشته باشه یعنی کامل خشک باشه بعدم خرد ریز ریز کن بعدش چهار پنج تا تخم مرغ بزن به ...

پس فهمیدم ایراد کار کجاست همون آب سبزی کلا کوکو‌سیب زمینیامم افتضاح میشن وا میرن ولی ما گردو نمیزنیم

نههههه،گردو بریییییز،خیلی خوشمزش میکنه،اخه چرا نمیریزی؟؟؟بدون گردو مزه نمیده

کلا مدل این منطقه بدون گردو ولی خوشمزه س گردو با پنیر دوست دارم و تو فسنجون فقط حالا خیلی کوکوهام قشنگ درمیاد گردو هم‌هدر بدم توش؟

من ترجیح میدم کوکوم وا بره ولی زیاد تخم مرغ نزنم،مزه تخم مرغ میگیره خوشم نمیاد 

حالا چه اشکال داره وا بره؟؟همون خودشه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
کلا مدل این منطقه بدون گردو ولی خوشمزه س گردو با پنیر دوست دارم و تو فسنجون فقط حالا خیلی کوکوهام قش ...

😄😄بیار خودم همشو میخورم،خب وا بره مگه چی میشه،سخت نگیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس فهمیدم ایراد کار کجاست همون آب سبزی کلا کوکو‌سیب زمینیامم افتضاح میشن وا میرن ولی ما گردو نمیزنیم

عزیزم کوکو سیب زمینی بهت میگم بپز اصلا از گوشت اهو لذیذ تر

اول اینکه سیب زمینی هاتو که رنده کردی کامل با دستت بفشار تا ابش بره اما یه پیاز درشت رو با ابش کامل رنده کن توی سیب زمینی بعدم یه دونه تخم مرغ و فلفل و بقیه ادویه ها و البته پودر سیر.

یعنی از باقلوا هم بهتر

با چی خورد میکنی؟؟

کوکوسبزی برای من راحت ترین چیزه

گاهی اصلا ارد نمیزنم ولی سبزیم‌خشک‌خشکه آب نداره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ر‌و پارچه هم‌بزاری آبش کشیده میشه

اصلا این ادا ها رو در نیار که چه میدونم بذار رو گاز تا ابش بره خشک بشه  سبزی کوکو رو باید خام بریزی تا مزه و عطرش دربیاد  ضمنا حتما شنبلیله خشک هم کمی به موادت اضاف کن