2777
2789
عنوان

واسه چندمین بار کوکو سبزیم خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چی خورد میکنی؟؟کوکوسبزی برای من راحت ترین چیزهگاهی اصلا ارد نمیزنم ولی سبزیم‌خشک‌خشکه آب نداره

سبزیو که‌خریدم دسته دسته جدا میکنم ریز ریز با چاقو خورد میکنم بعد میشورم 

عزیزم کوکو سیب زمینی بهت میگم بپز اصلا از گوشت اهو لذیذ تراول اینکه سیب زمینی هاتو که رنده کردی کامل ...

آها این بله خوب میشه اون یکی که با سیب زمینی نیم‌پز و یه دونه بادمجان سیاه که رو‌گاز کباب میکنی پوستشو میکنی با سیب زمینی نیم‌ پز چرخ میکنی بهش تخم مرغ آرد ادویه میزنی همیشه وا میره

سبزیو که‌خریدم دسته دسته جدا میکنم ریز ریز با چاقو خورد میکنم بعد میشورم

کلی اشتباه😐😐

سبزی اول پاک میکنن بعد میشورن حسااابی خشک خشک بشه بعد خورد میکنن 

ما با دستگاه یا سبزی خورد کن رییز ریز‌ خورد میکنیم

من معمولا اماده میخرم انقدر خوب میشه تازه وقتی سبزی میارم مثلا میریزم توی پلاستیک ته پلاستیک با چاقو سوراخ میزنم تا حستبی آب اضافیش خارج بشه  یکم نمک میزنم و سرخ میکنم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کلی اشتباه😐😐سبزی اول پاک میکنن بعد میشورن حسااابی خشک خشک بشه بعد خورد میکنن ما با دستگاه یا سبزی ...

روش شمام درست ولی سمت ما اول دسته دسته میکنن خورد میکنن میشورن رو آبکش آبش حسابی میره‌ میزارن فریزر یا رو‌پارچه هم‌میزارن‌ بعد خشک میکنن 

سبزی خیس خوردکردنش برام سخته این منطقه از زمان حضرت آدم اینجوری سبزی خورد میکنن 

چی بگم من با دستگاه سبزی خرد کن ، ریز خرد میکنم نمیشه اینکارا رو کنی

سبزی خورد کن ندارم ولی به سبزی پاک کردنو خورد کردن خیلی علاقه دارم نهایتش نرسیدیم میدیم اون‌خانمایی که‌کارشون اینه ولی خودت بشوری نه اونا

روش شمام درست ولی سمت ما اول دسته دسته میکنن خورد میکنن میشورن رو آبکش آبش حسابی میره‌ میزارن فریزر ...

خوب حالا ما سنت شکنی کن یبار اونجوری کن شاید خوب شد😐

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃