2777
2789
عنوان

واسه چندمین بار کوکو سبزیم خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 54 پست
خوب حالا ما سنت شکنی کن یبار اونجوری کن شاید خوب شد😐

وای نه سبزی خیسو خوردکنی حس میکنم یه جوری میشه ولی یه کمیشو فقط یه بار‌امتحان‌میکنم شستن سبزی ریز و تمیز کردنش راحتتره

وای نه سبزی خیسو خوردکنی حس میکنم یه جوری میشه ولی یه کمیشو فقط یه بار‌امتحان‌میکنم شستن سبزی ریز و ...

از بعد زمان حضرت ادم هزاران وسیله برقی اختراع شد برای سبزی خورد کردن😐😐

سبزی هم مثلا تمروز شسته میشه فردا با دستگاه خورد میکنن هیچ جوری هم نیست

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بعد زمان حضرت ادم هزاران وسیله برقی اختراع شد برای سبزی خورد کردن😐😐سبزی هم مثلا تمروز شسته میشه ...

اونی که با دستگاه‌خورد واسه چه غذاهایی هست؟

من دستی رو‌گفتم دستگاه آره

[QUOTE=398127051]اونی که با دستگاه‌خورد واسه چه غذاهایی هست؟ من دستی رو‌گفتم دستگاه آره[/QUOTE

همه چی

کوکو قرمه سبزی آش سوپ‌کوفته

خیلی ساله ندیدم کسی با دست سبزی خورد کنه

[QUOTE=398127051]اونی که با دستگاه‌خورد واسه چه غذاهایی هست؟ من دستی رو‌گفتم دستگاه آره[/QUOTEهمه چی ...

خواهرام نزاشتن بخرم گفتن اضافیه چه جوری خورد میکنه نمی جوه مثل مال قرمه؟ قیمتش چنده؟

خب شما تکرار نکن سبزی بخر ، پاک کن ، بشور، بزار آبش بره ، خرد و ریز کن

این روشو واسه خردکردن دستی میگم نه دستگاه اکه دستگاه خورد کنه باید اول بشوری بعد خورد کنه

خواهرام نزاشتن بخرم گفتن اضافیه چه جوری خورد میکنه نمی جوه مثل مال قرمه؟ قیمتش چنده؟

نه والا

سبزی خوردکرده ندیدی ؟؟ مغازه اطرافتون ندارید مگه؟؟

منم ندارم یا اماده میخرم یا سبزی میخرم پاک میکنم میشورم میبرم در مغازه برام خورد میکنن

از ۵کیلو تا ۱۰۰کیلو

اخه ندیدی میشه همون سبزی خام پخش شده نه کوکو

نه تخم مرغ میریزم ولی نه زیاد 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤