2777
2789
عنوان

کیا فقط سه تا خواهر هستن و داداش ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 82 پست
همیشه ب یادیشیم.مامان بابام ک پیر شدن بخاطرش الان ۶ سال میگذره از اون موقع و واقعا واقعا واقعا برادر ...

خدا به همتون صبر بده عزیزم

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستان .کنجکاو بودم بدونم احساس دخترام در آینده چی خواهد بود

دختر بزرگ من الان ۱۸ سالشه همیشه میگه مامان خیلی  خوبه که سه تاخواهریم و هم زبون ودراینده به دادهم میرسیم 

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

ماهم سه تا خواهریم تا پارسال که پدرم زنده بود به هیچ وجه نبود برادر و حس نمیکردم بابام مثل کوه پشتمون بود همیشه میگفت خودم داداشتونم ولی الان که نیست نبود برادر خیلی حس میکنم مخصوصا وقتهایی که از شوهرم دلخورم حس میکنم هیچ حامی ندارم😢😳

تو که داداش نداری از کجا میدونی بده  گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف 😂😂

کسایی که داداش داشتنو دیدم اکثرا تاکید میکنم اکثریت راضی نیستن از داداشاشون 😕در ضمن من کلا گوشت دوست ندارم😕😕

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

البته گاهی فکرمیکردیم اگه داداش داشتم یا پدرم بود خیلی موقعیتها هم بهتر بودیا فلان کار رو میکردن و پشتمون بودن ولی واقعیت اینه که الان تو جامعه ی مدرن دیگه فرقی زیادی نمی کنه . و از اون گذشته خواست خدا هم مهمتر از هر چیزیه . ولی همچین نیست که فکر کنی تحفه است داداش

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
دختر بزرگ من الان ۱۸ سالشه همیشه میگه مامان خیلی  خوبه که سه تاخواهریم و هم زبون ودراینده به دا ...

خیلی خوبه .راستش منم خیلی دوست دارم همیشه رابطه عالی داشته باشن با هم.کوچیکه ت چندسالشه

من از خدام بود داداش نداشتم مجرد که بودم دایم باهم دعوا داشتیم الان هم هردومون ازدواج کردیم سال تا سال همدیگرو نمیبینم به اونایی که خواهر دارن و دایم باهم در ارتباطن و همه جا باهمن حسوديم میشه نمیدونم چه حکمتیه امثال من داداش دوست نداریم خدا بهمون میده یکی از خداشه داداش و پسر داشته باشه خدا بهش نمیده 

خیلی خوبه .راستش منم خیلی دوست دارم همیشه رابطه عالی داشته باشن با هم.کوچیکه ت چندسالشه

کوچیکه سه ماه دیگه ۵ سالش میشه دومی هم ۱۳

مطمعن باش باهم خیلی خیلی خوب میشن 😍😍😍😍

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
درسته داداش نداريم ولي بالاخره تو اطرافيان ديديم و ميشناسيم خدايي دختر يه چيزه ديگه س الان همسر من ت ...

ولی خداییش داداش من از ما که  دختریم بهتر به درد مادرم میخوره اولا که دوماد شده بود یکم جوگیر شده بود رفته بود طرف زنش ولی الان نه هر دوتاشون بیشتر از ما که دختریم میان یا کاری میکنه یکی از خواهرام که فقط طلبکار  بچش میزاره میره سرکار حداقل داداشم زحمتی نداره واسه مادرم نه اینکه ما دخترا همش زحمت داریم برای پدر مادرم 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
همیشه ب یادیشیم.مامان بابام ک پیر شدن بخاطرش الان ۶ سال میگذره از اون موقع و واقعا واقعا واقعا برادر ...

خاكش بقاي عمر شما 😔 عزيييييزم اون الان جاش بهشته 🙏 ديگه حكمت خدا بر اين بود 

هر چند خيلي سخته 

انشالله خدا شما خواهرا رو واسه پدر مادرتون سلامت نگه داره

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
کوچیکه سه ماه دیگه ۵ سالش میشه دومی هم ۱۳ مطمعن باش باهم خیلی خیلی خوب میشن 😍😍😍😍

دخترای منم بزرگه ده سال وسطی شش ساله و کوچیکه م یازده ماهشه.ممنون عزیزم بابت دلگرمیت.موفق باشی