2777
2789
عنوان

کیا فقط سه تا خواهر هستن و داداش ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2719 بازدید | 82 پست
ماهم سه تا خواهریم تا پارسال که پدرم زنده بود به هیچ وجه نبود برادر و حس نمیکردم بابام مثل کوه پشتمو ...

در این مورد حق با شماست. منم پدرم که فوت کرد فرو ریختم .در حقیقت من الان نقش پسر نداشتشو برا خانواده ام میخوام بازی کنم. و این سخته. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش.بحال اونایی که هم خواهر دارن هم دختر ولی راستش بعضی از مردها هستن واقعا به دآد پدرو مادرشون میرسن تو فامیلای ما چند نفر هستن خیلی کمک حال خونواده شونن بنظرم به شانسه یکی از پسر شانس میاره یکی از دختر داداش منم خیلی وقتا به داد خونوادم رسیده شوهرم و چند نفر از مردای فامیلمون واسه پدرو مادرو برادر و خواهرشون خیلیمفید بودن در عوض من که دخترم فکر نکنم واسه خونواده خودم مفید بودم 

پسر داریم تا پسر.بخدا شوهر من جونش برا مامانش در میاد...همش دورش میگرده بوسش میکنه.روزی ۱۰ بار بیشتر باهاش تماس میگیره.و بخاطر اینکه مامانش تنها نباشه خونمونو دقیقا رو ب روی مامانش گرفته.۳ تا برادر دیگم داره با ۶ تا خواهر ولی بخدا هیچ کدوم مث شوهر من بفکر مامانشون نیستن.

ولی جالبه تا موقعی که من مجرد بودم همه میگفتن پسر خوبه الان که ازدواج کردم و خودم پسر دارم همه میگن پسر وفا نداره دختر به داد آدم میرسه جالبه من تازه ازدواج کرده بودم خونواده شوهرم میگفتن ما پسر دوستیم از دختر خوشمون نمیاد حالا من پسر دارم همه میگن دختر خوبه پسر ازدواج میکنه میره تمام فامیلامون جدیدا دختر دوست شدن فکر کنم موقع ازدواج پسراشونه و پسراشون دارن میرن دنبال زندگیشون و وقتشونو واسه زن و بچه خودشون میزارن الان تازه یادشون افتاده دختر خوبه خب منم دختر بودم چرا اون موقع دختر دختر نمیکردن آدم حسودیش میشه