2777
2789
عنوان

کیا فقط سه تا خواهر هستن و داداش ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 82 پست
منم همین تصمیمو دارم.فقط یکم حرف اطرافیان ازارم میده.انگار که ترحم میکنن

کی تضمین می کنه بعدی حتما پسره بابا .مردم تو دوتاش می مونن.

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین تصمیمو دارم.فقط یکم حرف اطرافیان ازارم میده.انگار که ترحم میکنن

مردم حرف اضافی زیاددمیزنن و خیلی ها نا اگاهانه زندکی رو برای بقیه سختتر میکنن باراهنماییهای بیهوده

استارتر عزیزبچه باید خوشبخت وعاقبت به خیر وفرد مفیدی در اینده بشه چه دخترچه پسر

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
ما هم دو تا خواهریم داداش نداریم ولی خیلی دلم داداش میخواد.دوم دبیرستان بودم ک داداشم دو ساله بود و ...

اي جااااانم اعصابم بهم ريخت 😔

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
امضاتون که دوتا دخمل و یه پسره😊 من عاشققق دخترم اما دوست دارم فقط یدونه باشه تمام عشق و جونمو فداش ...

نه عزیزم امضام سه تادختره.یکیش موهاش خیلی کوتاهه😆😆

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
تو که داداش نداری از کجا میدونی بده  گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف 😂😂

درسته داداش نداريم ولي بالاخره تو اطرافيان ديديم و ميشناسيم خدايي دختر يه چيزه ديگه س الان همسر من تك پسره ٢ تا خواهر داره خب اونجوري كه اونا دلسوزه پدرمادرشون هستن و تو كارها و مريضي ها همراهشون هستن همسر من اصلا نيست...... دختر نعمته و اينم بگم خودم پسر دارم 

این نیز بگذرد
اي جااااانم اعصابم بهم ريخت 😔

همیشه ب یادیشیم.مامان بابام ک پیر شدن بخاطرش الان ۶ سال میگذره از اون موقع و واقعا واقعا واقعا برادر عزیزه.😔😔😔الهی هیچ کس داغ خونواده و فرزند نبینه ک خیلی سخته

عزبزم خدا دختراتو برات حفظ کنه .

به حرف دیگران اصلا اهمیتی نده و به زندکیت بچسب . دیگران حرف زیاد میزنن . از کجا معلوم که چهارمی پسر بشه ؟؟؟

ما هم سه تا خواهریم .

قشنگ یادمه ، بچه که بودم ، هر جا مهمونی میرفتیم ، بزرگای فامیل همش به مامانم اینا میگفتن یه پسر هم بیارید دیگه و فقط پدر و مادر من با لبخند جوابشونو میدادن و اصلا هم خرف دیگران براشون اهمیت نداشت .

پدر منم به شدت دختریه .

خدا هم بهش ما سه تا دخترو داده .

و تا انروزم ذره ای حسرت داشتن پسر نداشته و ما هم حسرت برادر نداشتیم واقعا .

به داده های خدا شاکر باش .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

قابل توجه کسایی که فکر میکنن برادر ب درد میخوره من ۳ تا داداش دارم الانم بحرانی ترین دوران زندگیمه اونا هم فقط ب فکر زندگی خودشونن

کاش خواهر داشتم لا اقل دردمو میگفتم

تو سخت ترین دوراهی و تردید موندم دعام کنید یا جداشم یا زندگیم خوب شه.