2777
2789
عنوان

زنداداشم پسر شش سالمو از خونش بیرون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 117 پست

شوهرمنم ب خاهرش گفت دیگ بچتو خونه من نذار زنم میخاست نگه داره خودش میاورد اونم قهر کرد بچشو میذاشت تو سرمن خودش میرفت دنبال دوس پسر بازی و .....دوراز جون استارتر 

یا خودش خونه مامانش بود زنگ میزد بمن میگفت بیا زندایی سلین کارت داره میرفتم چندبار بازی کردم یکی دوبارهم اومد پشت ترخونمون منو از خواب بیدار کرد ساعت۲ـ۳بود شوهرمم بهش گفت دیگ حق نداری خونه ی ما بیای چ خودت چ بچت

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه که اینا رو نمیفهمه.من چقدر تو خونه زندانیش کنم.البته حق هم میدم حریم خودشه میخاد آرامش داشته باش ...

شمام مجبور نبودی بزرگش کنی،حق با زنداداشته،الان هم نمیتونی توقع داشته باشی

ما بچمونو از صب تاشب خونه نکه میداریم مگه چی میشه

خودت باهاش بازی کن قصه بگو اموزش بده 

بقیه مسعول سرگرمی بچه های مانیستن

صادقانه بگم من بچه خودمم سختمه برام نگه داشتنش ولی بچمه وظیفمه مجبورم بچه یکی دیگه رو واقعا نمیتونم قبول کنم دایم بیاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

باید بیرونش کنن؟ اون همیشه طفلک نمیمونه بزرگ میشه ویادش میمونه

ببین من تجریه ی مشابه دارم و بچه ی خواهر شوهرمو از خونم بیرون کردم...

ولی قبلش هزار بار با زبون بی زبونی بهشون گفته بودم که بچه هاتونو خونه ی من نفرستین و من دیگه کشش بچه داری ندارم و گوشی شنوا نبود....

تازه اگه حوصله بچش یپسر میرفته بهتره بحا اینکه بچشو بفرسته خونه ی کسی میتونست  بچه های زن داداششو دعوت کنه به خونش تا با بچش بازی کنن

اون بچه هم وقتی بزرگ بشه متوجه میشه کار مادرش استباه بوده که براش ارزش قائل نشده و بدون دعوت فرستاده خونه ی کسی و  مطمین باش زن داداش یه دفعه ای نمیاد به یه بچه بگه از خونه ی من برو بیرون احتمالا یه چیزی بهونه میکنه مثلا میگه خاله الان برو بچه ها درساشونو خوندن میان دنبالت 

یا مثلا الان وقت خوابه بعدا بازی کنید و....

و استارتر چون بهش فشار اومده میگه بچمو بیرون کردن!!!حتی اگه واقعا هم بیرون کرده باشه این نشان میده که میزبان چقدرر بچه داری سختش بوده و واقعا نمیشه کسیو زور کرد که مسئولیت سرگرم کردن و بازی دادن بچه ی مارو به عهده بگیره

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

ببین من تجریه ی مشابه دارم و بچه ی خواهر شوهرمو از خونم بیرون کردم...

ولی قبلش هزار بار با زبون بی زبونی بهشون گفته بودم که بچه هاتونو خونه ی من نفرستین و من دیگه کشش بچه داری ندارم و گوشی شنوا نبود....

تازه اگه حوصله بچش یپسر میرفته بهتره بجا اینکه بچشو بفرسته خونه ی کسی میتونست  بچه های زن داداششو دعوت کنه به خونش تا با بچش بازی کنن

اون بچه هم وقتی بزرگ بشه متوجه میشه کار مادرش استباه بوده که براش ارزش قائل نشده و بدون دعوت فرستاده خونه ی کسی و  مطمین باش زن داداش یه دفعه ای نمیاد به یه بچه بگه از خونه ی من برو بیرون احتمالا یه چیزی بهونه میکنه مثلا میگه خاله الان برو بچه ها درساشونو خوندن میان دنبالت 

یا مثلا الان وقت خوابه بعدا بازی کنید و....

و استارتر چون بهت فشار اومده میگی بچمو بیرون کردن!!!

و حتی اگه واقعا هم بیرون کرده باشه این نشان میده که میزبان چقدرر بچه داری سختش بوده و واقعا نمیشه کسیو زور کرد که مسئولیت سرگرم کردن و بازی دادن بچه ی مارو به عهده بگیره

🪷 سروناززز 🪷