2777
2789
عنوان

زنداداشم پسر شش سالمو از خونش بیرون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 117 پست

حتما زیاد میفرستی اونجا اگه بچه هاش با بچت همبازین بهتره یوقتاییم اونا بیان خونه شما الان یجوری شده بخدا همه بچه خودشونو بزور تحمل میکنن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

به دل نگیر اونم خسته شده حتماشایدم با لحن بدی نگفتش

آره بابا مهم نیس.من آدم بددلی نیستم میرم خونشون میگیم میخندیم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما زیاد میفرستی اونجا اگه بچه هاش با بچت همبازین بهتره یوقتاییم اونا بیان خونه شما الان یجوری شده ...

آره میدونم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
ما هم بچه های فامیل میان خونمون با تمومشون خاطره ساختم بزرگ شدن خانم شدن آقا شدن زن عمو زندایی از ده ...

خب عزیزم هر کسی یه صبر و حوصله ای داره ...

شما الحمدالله حوصله دار بودی ،ولی خیلی ها تحمل بچه های خودشونم ندارند.

بعضیا ها رو نظم خونه حساسند، وقتی چند تا بچه با هم تو خونه باشند انگار بمب تو خونه ترکیده ،آدم یه بار ،دو بار ،ده بار تحمل میکنه 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
چه اعصابی داشتی خواهر

بخدا روانی میشدم 

از گل بالاترم حق نداشتی بشون بگی بهشون برمیخورد🫥

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خب عزیزم هر کسی یه صبر و حوصله ای داره ...شما الحمدالله حوصله دار بودی ،ولی خیلی ها تحمل بچه های خود ...

صد بارش هم که باشه یه کوچولو رو از خونه بیرون نمیکنم فقط بعضی از حیوانات هستند که بچه های هم رو گاز میگیرن اونم فقط بعضیاشون. از انسان بعیده

ببین منطقی بهش نگاه کن

شما پیش خودت میگی بچه ام، بچه اش، آرومه 

ولی از دید اونا ی مهمان هست

هرچی زیادیش اذیت کنندس

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بخدا روانی میشدم از گل بالاترم حق نداشتی بشون بگی بهشون برمیخورد🫥

من خودم دو تا بچا داشتم کوچیکه نوزاد بود بزرگه وقتی یکی به اون بیش از حد توجه میکرد حسودی میکرد 

بعد جاریم یه دختر داشت عاشق بچه کوچیک بود 

اون یکی رو هم کوچیک بود همش بغلش میکرد به صورت افتضاح 

بعد جاریم اومد دخترشو گذاشت پیش ما اونم با بزرگه بازی نمیکرد فقط میرفت سراغ نوزادم منم وسایلمو جمع کردم به یه بهانه ای پاشدم اومدم خونم

خونه مادرشوهرم بودیم 

بعد اصلا حاریم خودشم نموند ول کرد رفت 

مادرشوهرمم رفت خوابید 

له شدم 

شوهرمم بدش اومد گفتم به درک بابا اعصابمو خراب کردن 

اگر راست هم بگه برادر هم نداشته باشه اصلا زن خوب و درستکاری نیست که داره یکی رو تشویق می‌کنه که با خ ...

این موضوع به کنار 

الان برا من سواله بلاخره برادر داره یا نه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

این موضوع به کنار الان برا من سواله بلاخره برادر داره یا نه

نمی دونم والا هم دروغگو هست هم بی ادب که درکی از خانواده نداره،نمی فهمه برادرشوهر برادر یک نفر هست که براش مهم وبا اهمیته درست مثل برادرزن که اونم برادره وبا اهمیت که خانواده‌ ی هر فرد رو تشکیل میدن

همین که هنوز فکرت درگیرشه تو همه کامنتا ازش یاد میکنی کافیه 😂😂😂 اون به نفعشه که با شما رفت و آمد ...

احتمالا تو خونواده ی شوهرت آدم حسابت نمیکنن دل پری داری قشنگ معلومه

نمی دونم والا هم دروغگو هست هم بی ادب که درکی از خانواده نداره،نمی فهمه برادرشوهر برادر یک نفر هست ک ...

بعضی ها همه چیزو فقط برای خودشون میخان برا بقیه ارزش قائل نیستن

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بعضی ها همه چیزو فقط برای خودشون میخان برا بقیه ارزش قائل نیستن

درسته، زن و مرد هیچ تفاوتی نداره وقتی ازدواج کردن باید احترام دو طرف حفظ بشه نمیشه گفت این خانواده زن هست مهمه یا اون خانواده ی مرد هست قطع ارتباط کنیم چون  بی اهمیت هستن