2777
2789
عنوان

زنداداشم پسر شش سالمو از خونش بیرون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 117 پست
چرا مگه شوهر اون برادر شوهرت نیست؟برادر با برادر فرق نمیکنه

برای من فرق می‌کنه برادر شوهرم هیچوقت جای داداش خودم رو نمیگیره خودتم داری میگی برادر شوهررر

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

برای من فرق می‌کنه برادر شوهرم هیچوقت جای داداش خودم رو نمیگیره خودتم داری میگی برادر شوهررر

پس شوهرت هم می‌تونه با برادر شما سر بچه اش بحث ودعوا کنه به هر حال برادر خودش نیست که ناراحت بشه هیچ کس جای برادر رو براش نمیگیره حتی برادر زن خوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دلیلی داشتا مثلا شاید بچه هلش درس داشتن یا زیادی شلوغ کردن 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
طفلکت هر چقدر هم ساکت باشه دلیل نمیشه بدون دعوت و هماهنگی بره خونه کسی حتی اکه خونه داییش،باشه ...خ ...

باید بیرونش کنن؟ اون همیشه طفلک نمیمونه بزرگ میشه ویادش میمونه 

اگه من باشم و حوصله بچه ی طفلکم سر بره بجای اینکه بفرستمش خونه زن داداشم، بچه های زن داداشمو دعوت میکنم به خونه خودم و سعی میکنم بچمو بی دعوت جایی نفرستم که سبب مزاحمت برا دیگران بشه...

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

بچه که اینا رو نمیفهمه.من چقدر تو خونه زندانیش کنم.البته حق هم میدم حریم خودشه میخاد آرامش داشته باش ...

ببرش پارک و خانه بازی 

خمیر بازی و رنگ و این چیزا بگیر براش سرگرم شه تو خونه

بچه ات جایی نفرست برا امنیت و حفظ غرور خودشم که شده

جاری منم صبح بچه هاش صورت نشسته و صبحونه نخورده خونه من بودن تا شب ساعت ۱۱ که باز وقت خواب بود اونم به زور میرفتن!!خوب نیست اینجور خوب هر کسی نیاز به آرامش داره اونم تو این زمونه که هیشکی اعصاب درست حسابی برا بچه خودشم نداره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بچه که اینا رو نمیفهمه.من چقدر تو خونه زندانیش کنم.البته حق هم میدم حریم خودشه میخاد آرامش داشته باش ...

مردم حوصله بچه خودشونم ندارن بچه خواهرشوهر ک جای خودشو داره.....نفرست طلب که نداری

اوکی ولی دیگه بدون دعوت نفرستش عزیزم 

بچه فقط و فقط بدون دعوت میتونه بره خونه مادر پدرش 

و مامان بزرگ و بابا بزرگش بقیه جاها باید دعوتش کنن 

اونم زیاد نباید بره که عادی بشه براشون..... 

وقت بچه تو پر کن خودت باهاش بازی کن هفته ایی 

1 بار قرار بزارین باهم برین پارک 

البته خیلی نرم بهش زنگ بزن بگو دلخور شدی بگو بهش اگه خسته شدی بهم میگفتی میومدم بچمو می‌بردم