2777
2789

سلام ، اولا تبریک میگم بهتون برای هر نتیجه ای ..خب چون خیلی درخواست و سوال زیاد شد این تاپیک رو زدم که سوالاتتون رو درباره ی رشته و شرایط ثبت نام و دو راهی ها و .. بپرسین .

لطفا کسانی که میشناسین ممکنه به دردشون بخوره تگ کنین 🤍

هر کس تاپیک زده و همه گم شدن تو هم ، اینجا سوالات رو تا جایی که بتونم جواب میدم ، مشاور تحصیلی و کنوور قلم چی بودم و اطلاعات درباره ی رشته ها دارم ..

لتس گو 😅

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

ذخیره ردیف 35 پرستاری قبول میشه😔

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییر رشته میخوام بدم تو آزاد

قوانین آزاد مدام تغییر میکنه منتظر بخش نامه اپدیت باش

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

ذخیره ردیف 35 پرستاری قبول میشه😔

انتخاب دیگه چیه ؟ پلن b داشته باش

سلامم ممنونمیه سوال داشتممن دانشگاه گیلان قبول شدمخودمم ساکن گیلانمولی تا دانشگاه دو ساعت راههشرایطم ...

سلام خواهش

ترم اول امکانش خیلی کمه باید خیلی رفت و امد کنین تا اکی بشه تماس یگیرین با آموزش یا منابع انسانی

انتخاب دیگه چیه ؟ پلن b داشته باش

قبول نمیشم ؟

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻