2777
2789
عنوان

دانشجوها و قبول شدگان عزیز بشتابید 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 86 پست
مشاور میخوام میشه معرفی کتید؟

خوندین ؟ گفتم که خودم 🧕🏻

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

عزیزم سوال پرسیدم گفتین تاپیک زدم اومدم اینجا خب جواب بده لطفا

درباره ی آمار با جزییات جواب دادم همینجا 😇 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من چند روز پیش روانشناسی براش فرم پر کردم ولی امروز تو جواب ها علوم تربیتی اوردمیعنی باز باید برم ...

متوجه نشدم به روانشناسی اشاره نکرده بودین بدون کنکوره ؟ بازار کار روان بهتره .. اگه مقایسه ای میخواین

چند درصد احتمال داره بشه ؟

با پیگیری زیاد ۵۰

ممنونم خودم که خیلی خوشحالم

ای جان 💫 خوشحالی مستدام

من مشاوره دانشگاه اردبیل آوردم روزانه خودم همدانی هستم 🥲🥲همینجوری زدم و آوردم خیلی استرس دارم برای ...

رشته خوبیه اگه آموزش پرورش میخواین این رشته رو میگیره 

نگران راه دور نباش خوابگاه داری و همزبان هم هستی یعنی مشکلی نیس ، پیشنهاد من به شما = شبکه بسازین در گروه های دانشگاه عضو بشین و کارگاه های رایگانی که هست رو شرکت کنین چون دیگه فرصت پیش نمیاد در بیرون دانشگاه

پولم کجا بود برم ؟😂 از نظر درآمد و بازار کار کدوم بهتره؟

برای صنایع اگه بیزنس خودت رو بزنی درآمدش عالیه خلقه دیگه ولی چون ساپورت مالی نداری به نظرم بهترین انتخاب برات زیسته . چون جای پیشرفت داره هم با کارشناسی و هم اینکه ادامه بدی و تدریس و پژوهش و ..

تغییر رشته میخوام بدم تو آزاد

پلن بی داشته باش

خیلی خیلی سخته کدوم دانشگاه ؟ متقاضی دانشگاه زیاد باشه سخت تره

عزیزم راجب آمار گفتین نرم افزار یاد بگیرین میشه توضیح بدینو اینکه اگ به نتایج اعتراض بزنیم به نتیجه ...

بچه های آمار گنجی دارن که متاسفانه بلد نیستن استفاده کنن . ضعف اکثر دانشجو ها ریاضی و آماره ، با یاد گیری نرم افزار و spssو قبول کردن پروژه میشه کلی درآمد داشت .. کار بگیره چند برابر کارمندی .. سرچ کنین spss  از ترم اول یاد بگیرین

اعتراض پروسه زمانبره انقدر میبرن تا خسته و پشیمون بشین باید واقعا ارزش داشته باشه

بچه های آمار گنجی دارن که متاسفانه بلد نیستن استفاده کنن . ضعف اکثر دانشجو ها ریاضی و آماره ، با یاد ...

ممنونم

خب به نتیجه میرسه اعتراض بحث علاقمه ممکنه همین رشترم از دست بدم 

لایک نکن

دآنگاه ازاد شهر خودم

بستگی به ثبت نامی ها داره کلا روش حساب نکن 

متوجه نشدم به روانشناسی اشاره نکرده بودین بدون کنکوره ؟ بازار کار روان بهتره .. اگه مقایسه ای میخوای ...

اره با سوابق زدم

روان عاشقشم

و اینکه من چند روز ثبت نام کردم برا روانشناسی 

الان علوم تربیتی اوردم باید برم باز فرم پر کنم؟

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من🌼💛