2777
2789
عنوان

دانشجوها و قبول شدگان عزیز بشتابید 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 86 پست

بچه هایی که میشناسین اینجا تگ کنین لطفا

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

رشته روانشناسی فوق لیسانسش بازار کار داره؟

یا کارشناسی یه رشته دیگه ؟ نه

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تو جواب نوشته. مامایی سمنان قبول شدمولی واحد مثلا دامغان و اینا ننوشته ینی خود شهر سمنان ...

سلام به روی ماهت مبارکه بله خود مرکز قبول شدین

می تونم از سمنان انتقالی بگیرم به ورامین؟اگ ندن می تونم مهمون بیام؟

ترم اول می تونی مهمان بگیری از شروع ترم ۲ برای انتقالی اقدام کنی 

رشته‌ای جامعه شناسی قبول شدم ، چطوره؟

دوریِ‌تواز‌خودم‌دورم‌کرد...🍂دلتنگ‌توام‌و‌فقط‌بادرکنارتو‌بودن‌آرام‌میشوم....🍂مهربونا برام دعا کنین✨️...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)
ترم اول می تونی مهمان بگیری از شروع ترم ۲ برای انتقالی اقدام کنی

جدی؟

برای مهمان گرفتن ترم یک باید برم دانشگاهی که میخوام

یا دانشگاه شهری که قبول شدم؟

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
رشته‌ای جامعه شناسی قبول شدم ، چطوره؟

خوبه اگه اموزش پرورش بخواین اموزگاری این رشته رو میگیره

جدی؟برای مهمان گرفتن ترم یک باید برم دانشگاهی که میخوامیا دانشگاه شهری که قبول شدم؟

مهمان میشی دانشگاه ِ شهر خودت فقط یه ترم و بعد انتقالی میگیری به همون شهر خودت 

غیر این امکانش نیست

خوبه اگه اموزش پرورش بخواین اموزگاری این رشته رو میگیره

یعنی آزمون استخدامی بدم؟ 

و اینکه غیر از آموزش و پرورش چی؟

دوریِ‌تواز‌خودم‌دورم‌کرد...🍂دلتنگ‌توام‌و‌فقط‌بادرکنارتو‌بودن‌آرام‌میشوم....🍂مهربونا برام دعا کنین✨️...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)