2777
2789
عنوان

دانشجوها و قبول شدگان عزیز بشتابید 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 86 پست
علوم تربیتی قبول شدم خوبه؟

بله خوبه ، اگه آموزش پرورش آزمون بدی این رشته رو میگیره

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

کجا باید ثبت نام غیر حضوری رو انجام بدم؟

سایت دانشگاه مقصد 

بخش راهنما اگه نبود تماس بگیرین با آموزش 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندسی صنایع چوب و فرآورده های سلولزی دانشگاه تهران روزانه یا زیست سلولی مولکولی آزاد علوم تحقیقات😅 ...

مهاجرت یا وطن ؟ 😅

اگه موندنی هستی زیست خوبه آموزش پرورش هم میگیره اگه رفتنی هستی مهندسی

بله خوبه ، اگه آموزش پرورش آزمون بدی این رشته رو میگیره

عزیزم راجب آمار گفتین نرم افزار یاد بگیرین میشه توضیح بدین

و اینکه اگ به نتایج اعتراض بزنیم به نتیجه میرسه

لایک نکن

کارنامه برگه سبز چیه ؟ چیکارش باید بکنیم ؟

کارنامه سبز برای انتخاب های بعد از قبولی شماست . یعنی کامپیوتر هر جا قبول بشی استپ میکنه ولی در کارنامه سبز پایین تر میره و نشون میده که دیگه کجاها میتونستی قبول بشی .. یعنی پایین تر از اولیتی که قبول شدی ، اگه خواستی جا به جا میشی که پروسه طولانیه

ثبت نام دانشگاه آزاد چحوریه؟ علوم تحقیقات

روز ثبت نام رو از سایت یا تلفنی با اموزش دانشگاه پیدا کن و با مدارک و والدین برای امضا تشریف ببر

زنگ زدم الان.گفت بیا فقط فرم پر کن

روز ثبت نام با مدارک برین ، برای محکم کاری با والدین ممکنه امضاشون نیاز باشه

روز ثبت نام با مدارک برین ، برای محکم کاری با والدین ممکنه امضاشون نیاز باشه

خب من چند روز پیش روانشناسی براش فرم پر کردم 

ولی امروز تو جواب ها علوم تربیتی اوردم

یعنی باز باید برم؟

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من🌼💛

مشاور میخوام میشه معرفی کتید؟

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

واقعا ؟ میشه تو آزاد تغییر رشته داد و رشته بهتر خوند ؟ فرقی نداره ترم چند باشی؟

تغییر از ترم دو ممکنه ولی خیلی خیلی سخت نمیشه قطعی گفت

بسته به هیئت همون دانشگاه داره 

پلن بی داشته باش