2777
2789
عنوان

مادرشوهرم منو برد عروسی ببینین چیا میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 48 پست
همه مادرشوهرا اینن با داستان سازی میخوان دخالت کنن و بگن تو اینجوری باش جوابش به باسن گرفتن و بی محل ...

حب من همینجوری بودم جواب هیچیو نمی‌دادم سوخت آخرش شوهرمو پر کرده درخواست طلاق داده داریم جدا میشیم 

دوباره عروس یکی دیگه رو مثال زد از نظر خرج و مخارج خیلی شیک بگو پس ظاهرا دختره پسررو گرفته نه پسره دختررو 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همین الان بزن تو دهن مادر شوهرت این خیلی بدذاتخ با پنبه سر میبره تو هم میخواست بگی هم مادر دختره خنگه که همه رو خودش هزینه کرده عروسی با پسره و چیزای دبگه. اتفاقا منظور حرفاش به شما بوده و از قصد اینارو گفته.

لطفا جوابشو بده بگو والا چه دوره زمونه ای شده من که شنیدم فلانی اینطوریه که مرده همه کار کرده مرده ال کرده و بل کرده مادرشوهرش همه زندگیشو داده عروسش و این حرفا کاملا مستقیم بهش بگو اینا ازت توقع دارن عزیزم جلدشون واینسی پررو میشن و طلبکار  بعد ی بار بهش برگرد بگو وای ی سریا هستن خیلی بی شخصیتن چشم به مال پدر عروسشون هم دارن با اینکه هزاری حمایت نمیکنن به نظرم زنه شوهر نکرده زن گرفته بعدم بخند بگو دیگه مرد بودنش به چیه هر بارم میبینی پیش دستی کن از هدیه های الکی خانواده های داماد به عروسا بگو لطفا اگر روزی از خانوادت جیزی بهت رسید سعی کن در دسترس نزاری 

حب من همینجوری بودم جواب هیچیو نمی‌دادم سوخت آخرش شوهرمو پر کرده درخواست طلاق داده داریم جدا میشیم

بهتر بابا جداشی بهتره بااین خانواده که بخاطر پولت اومدن سراغت طلاق همیشه بد نیس لیاقتت بهتر ازین مفت خوراس

خب نرو بدون شوهرت پیششبعدشم توام کارای داماد و خانواده ش رو به بار به روشون بیاربعدشم تو عروسی تا خر ...

من بدون شوهرم نمی‌رفتم اکثر مواقع چون میدونستم میخاد اذیت کنه 

ولی از انورم آخه مادرش ناراحت میشد میرفت پسرشو پر میکرد 

وقتی از اونا تعریف می‌کرد باید میگفتی وای مگه داماد غرور نداره که خرجشون زنش بده؟ دوره زمونه برعکس شده! 

کلا یا نشنیده اش بگیر یا جواب متقابل بده . بگو اینا جهیزیه نخواستن اونا کادوی سنگین به عروسشون دادن . کلا بزار ببینه مثل خودشی بیخیال بشه!! 

همه مادرشوهرا اینن با داستان سازی میخوان دخالت کنن و بگن تو اینجوری باش جوابش به باسن گرفتن و بی محل ...

اتفاقا جواب نده خنگ فرضش می کنن بدتر می کنن. من هم مدارا می کردم جواب نمی دادم کار به جایی رسید مجبور شدم بالاخره واستم جلو دخالتا و جواب بدم. الان میگم اگر برگردم به گذشته از همون اول جواب میدم.

اگر همون لحظه جوابشو ندیو بهش نخندی و ضابعش نکنی فردا روز بده تو میشی حتی اگر تو حرفتو زدی باز ادامه داد بخند بگو بابا دختر خوب کمه بعد میان اینکارا هم میکنن همه مردا میمیرن یه دختر خوب نگاهشون کنه توقع یه قاشق ندارن بعد مقال همون شخص که گفتی میدونستی هیچی ازش نخلسته رو بزن بگو جقدر خانواده شوهرش با درک چقدر با شخصیت واقعا اینقدر حمایت ینی پسرشونو دوس دارن جلو شوهرت اینو بگو که فردا حرفی شد بگی خانوادت دوست نداشتن که حمایتت کنن