2777
2789

بچه ها من رشتم تجربی هست و می‌خوام از صفر صفر برای کنکور و نهایی شروع کنم یکم هم سخت یاد میگیرم و اینکه چه استادی ببینم هزینه ندارم از چی شروع کنم اشتباه کنکوری ها چی بود بگید 

فراهانی شیمی و ببین

کرمی ریاضی و ببین 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

کانال مدیکال تو تلگرام دانلود کن

سرچ بزن برنامه ریزی و... 

کلی ویس آموزشی دارن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراهانی شیمی و ببینکرمی ریاضی و ببین

خوبه از صفر درس میده میشه باهاش این درس ها و تست های کنکور حل کرد ؟ چون من خیلی ضعیفم  و سطح بالا درس میده چون الان سخت شده کنکور نهایی

خوبه از صفر درس میده میشه باهاش این درس ها و تست های کنکور حل کرد ؟ چون من خیلی ضعیفم و سطح بالا در ...

فراهانی عالیه، عالی

دوره ی ساليانه شو ببین 

دوره ساليانه اش دو شاخه است، پیشرفته (تیتانیوم) و صفر کلوین که صفر کلوین برای صفر هاست

معین کرمی هم دوره عادی و پیشرفته داره

عادی و ببین 

فراهانی عالیه، عالیدوره ی ساليانه شو ببین دوره ساليانه اش دو شاخه است، پیشرفته (تیتانیوم) و صفر کلوی ...

این ها فقط فرقش صفر بودن هست یعنی مطالب بیشتر بهتر اینا نمیگن تو دوره ها چون من نگرانم تست ها سخت و نهایی ها سوال هاشو قدرت دار شدن میشه باهاشون حل کرد ؟ 

این ها فقط فرقش صفر بودن هست یعنی مطالب بیشتر بهتر اینا نمیگن تو دوره ها چون من نگرانم تست ها سخت و ...

اینا بهترین استاد ایران هستن که بهت معرفی کردم

باهاشون تدریس میبینی و تست میزنی

معلومه که در سطح کنکور و نهایی میگن

وگرنه این هحه معروفیت و دانش آموزشون برای چی؟

از هرکی بپرسی

اسم همین دوتا و میده

اینا بهترین استاد ایران هستن که بهت معرفی کردمباهاشون تدریس میبینی و تست میزنیمعلومه که در سطح کنکور ...

دمت گرم چون من صفرم و خیلی ضعیفم و دیگه نمیتوانم پشت بمونم می‌خوام تموم بشه بره و نهایی کنکور خیلی سخت شده باید خیلی خوب تدریس کنند و روش هاشون خوب باشه 

ببین روال کنکور کلا عوض شده 

الان سهم بیشتر برای قبولی تو کنکور امتحانات نهایی هستش 

بیشتر روی نهایی ها تمرکز کن در کنارش تستی هم کار کن 

نهایی ها رو عالی بده با ی کنکور معمولی حتما قبول میشی

چون اگه خرداد نهایی رو خوب ندی انگیزه ای برای کنکور تیر نمی‌مونه 

ببین روال کنکور کلا عوض شده الان سهم بیشتر برای قبولی تو کنکور امتحانات نهایی هستش بیشتر روی نهایی ه ...

جدی ؟ من آخه خیلی ضعیفم میرسم با کدوم استاد ها چون یکم سخت میفهمم و یاد میگیرم تازه میرسم تموم کنم دوازدهم یازدهم هست ؟ 

جدی ؟ من آخه خیلی ضعیفم میرسم با کدوم استاد ها چون یکم سخت میفهمم و یاد میگیرم تازه میرسم تموم کنم د ...

از الان برای نهایی ها وقت بزاری عالیه 

۶تا کتاب یازدهم + کل کتاب دوازدهم 

سرچ کنی تو گوگل میاره کل شرایط کنکور ۴۰۵ و اینکه ۶۰ درصد امتحانات نهایی هست ۴۰ درصد کنکور نهایی نمرانتت بالی ۱۹ باشه و کنکور میانگین ۳۰ بزنی خیلی خوب میشه 

درکل بدون نهایی ها رو باید خیلی جدی گرفت تو قبولی غوغا میکنه

توی تلگرام اساتید خیلی خوبی هستش برای نهایی و کنکور 

مثلاً ادبیات جعفری 

فیزیک قضاتی . براتی و..... 

زیست حنیف خیلی خوبه 

عربی فلاح عالیه 

زبان قریشی تدریسش خیلی روانه 

ریاضی کرمی و آریان حیدری هم هست باید ببینی با کی میتونی ارتباط بگیری 

دینی فکری خوبه 

شیمی فراهانی عالیه