2777
2789
عنوان

مادرشوهرم منو برد عروسی ببینین چیا میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 48 پست
من بدون شوهرم نمی‌رفتم اکثر مواقع چون میدونستم میخاد اذیت کنه ولی از انورم آخه مادرش ناراحت میشد میر ...

عزیزم انقد به اونا فکر نکن من الان یادم اومد میخواد جداشده همسرت

جای این تاپیکا،تاپیک بزن می‌خوام کار یادبگیرم پیشرفت کنم از این حال و هوا بیا بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر همون لحظه جوابشو ندیو بهش نخندی و ضابعش نکنی فردا روز بده تو میشی حتی اگر تو حرفتو زدی باز ادامه ...

کجای کاری عزیزم اینا انقد نشستن حرفای مفت زدن پسش پسرشون کلا از من سرد شد درخواست طلاق داده 

خدا از مادرشوهرم و دخترش نگذره بلایی نبود ب سرم نیارن

فدای سرت بزار پسرش برا خودش بمونه. پسرش که انقدر خنگه راحت پر میشه بمونه ور دل خودش بهتره...

آخه پسرشم دنبال مال و منال بود 

باورت نمیشه همینجوری الکی از خانوادم متنفرن همشون

کجای کاری عزیزم اینا انقد نشستن حرفای مفت زدن پسش پسرشون کلا از من سرد شد درخواست طلاق داده خدا از م ...

دخترم داره و این حرفا رو میزنه . میگفتی این حرفا رو برای دختر خودت نگه دار . کلا خداروشکر کن که از شرشون راحت شدی واقعا خدا بهت رحم کرده الان دستشون رو شده برات نه توی زندگی 

کجای کاری عزیزم اینا انقد نشستن حرفای مفت زدن پسش پسرشون کلا از من سرد شد درخواست طلاق داده خدا از م ...

چیزی که بده بزار بره بشین باهاش حرف بزن برو پیش مشاور یه ماه فرصت بده اگر دیدی فایدع نداره برو کنار نمیخام زندگیتو خراب کنم ولی حتما مشورت کن صحبت کن ارزش نداره یه فرصا بده اگر درست نشد دیگه جمع کن حتی اگر افتاد ب التماس 

شوهردخترعموی من به عموم گفته باید خونه بخری ماشین بخریماهانه هم پول بدی الان سرهمین موضوع دارن طلاق توافقی میگیرن 

خواستم بگم ازاول جوابشونو بده تاحد خودشو رعایت کنه 

موقع عروسی من به همسرم گفتم خونه جدابگیر بااینکه پولشو داشت اما نخریدبعدبه منم میگفت فرشاتو دستبافت بگیر منم بهشون گفتم اگه خونه م جدا باشه میخرم وگرنه نمیخرم اونم منو اورد پیش مادرشوهرم اینا منم ازسر لجبازی فرش ماشینی گرفتم بعد چند وقت خودش رفت خرید 

دخترم داره و این حرفا رو میزنه . میگفتی این حرفا رو برای دختر خودت نگه دار . کلا خداروشکر کن که از ش ...

آره بابا خودش داماد داشت انقد فتنه کرد ک دخترشم دیگ شوهرش نخاستش 

جالبه واسه دامادشون خودشون هیچکاری نکرده بودن دخترش مستاجر بود بعد از ما توقع داشتن عقده ایا

چیزی که بده بزار بره بشین باهاش حرف بزن برو پیش مشاور یه ماه فرصت بده اگر دیدی فایدع نداره برو کنار ...

ن بابا با این مادرشوهر و خاهرشوهری ک من دارم زندگیمو تباه کردن .آخه شوهرم و باباشم پاچه پارن

آره بابا خودش داماد داشت انقد فتنه کرد ک دخترشم دیگ شوهرش نخاستش جالبه واسه دامادشون خودشون هیچکاری ...

آره از حرفات معلومه که اونا آدم نبودن . برن به درک . آرزوی خوشبختی برای خودت دارم .