2777
2789

شوهرم بیرون از شهر کار می‌کرد 

من و مادرشوهرم و پسر دبستانیش رفتیم عروسی یکی از دوستای خانوادگیشون 

مادرشوهرم زنگ زد ک بیا و اینا با اینکه برای من اصلا خرید مانتو شلوار مجلسی نکرده بودن خلاصه با هرینه خودم رفتم خریدم والا بخدا ن ب کسی غر زدم ن چیزی 

خلاصه رفتیم از تو راه مادرشوهرم شروع کرد(اینم بگم ک نمیدونم ب من چرا ب دروغ گفته بود حنابندونه تو تالار گرفتن ولی وقتی عروس با لباس سفید اومد گفتم اینکه عروسیشه گفت عه من نمیدونستم!!!!)

خلاصه از تو راه شروع کرد ک اره هزینه مراسمو مادر دختر داده صفر تا صد!! ب عنوان کادوی عروسی!!

از اونور میگفت حناعه بعدش اینجور میگفت 

مادر عروسم من میشناسم اصلا شاغل نیس وضعشونم کاملا معمولیه و حتی من شنیده بودم داماد جتی نذاشته عروس ی قاشق جهیزیه بیاره 

یا می‌نشست جلوی خودم پیش شوهرم میگفت فلانی رفته ی دختره رو گرفته با هم تو خونه دختره زندگی کیکنن حتی ماشینشو دختره داده پسره استفاده کنه در صورتیکه اون پسره ک میگفت خودش ی ماشین ۴ میلیاردی داشت 

ی چندباریم مادرشوهرم ب من  گفته بود بابات برای پسرم کاری نکرده 

اینم بکم وضع مالیمون از خانواده شوهرم چندین پله بالاتر بود 

ببخشید دختر پولدار گرفتن خرجشونو بده؟؟؟ بگو هزینه عروسی و اینا با داماده هرچقدرم دختر پولدار باشه مال پدرشه نه خودش مال خودشم بود نباید خرج عروسی رو بده پس فردام حتما باید بر سرکار نون شوهرشو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشو در لحظه در عدم حضور شوهرت بده بذار خفه شه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

همه مادرشوهرا اینن با داستان سازی میخوان دخالت کنن و بگن تو اینجوری باش 

جوابش به باسن گرفتن و بی محلیه و وار خودتو بکن 

اصلاااا حتی جواب حرفاشم نده وقتی داره میگه پشتتو بکن بهش 

چنااان میسوزه 

مخصوصا وفتی بی توجه بهش کار خودتو میکنی😂