سلام خواهر زاده ام 16,سالشه با چند نفر در ارتباطه مثلاً روزی سه 4 ساعت بیرون ول میچرخه و گوشیشم کلی رمز داره حتما اجازه نمیده که مامانش ب گوشیش دست بزنه و حتا باباشم یکی دو بار کتک اش زده ولی آدم نشد که نشد الان میگین از کجا فهمیدی دوست پسر داره داداشم اونو دیده با چند تا پسر و خواهرم داره دق میکنه به نظرتون چیکار کنم؟؟ کسی راه چاره داره لطفاً بگه😞 باخودشم نمیشه حرف زد اصلا فقط میپیچونه موقع حرف زدن تا چیزی بهش میگم میگه تو عقب مونده ای و افکار قدیم رو داری!!!
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨
مثلا نگید با اینا نگرد بگید حواست باشه اعتماد نکنیا کمکم بهش نزدیک بشید
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اخرش اینه یا با دوستش فرار میکنه یا تهدید ب خودکشی میکنه
درهر صورت اگه ب راه نیاد عاقبت خوبی نداره. درصورت ازدواج با رفیقاش طلاق و بدبختی
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻