2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم نمیدونم این صبرازکجابرام اومده

باخودم میگم این منم ک داداشام زوربم میگفتن یه لباس سالم ب تنشون نمیزاشتم

ولی وقتی نگاه ب بچم میکنم میگم شایدصبرموازبچم میگیرم

صبرعیوب جلوصبرماکم میاره😔🫂

چرا واقعا همه ی خانواده های شوهرا بدن بابا چتونه عروسه دشمن که نیست

اصلابگو بیجامیکنن زن میگیرن براپسرشون 

عروس رومث لباس میبینن دیدی ی لباس نومیخری اولش ذوق داری بااحترام باش رفتارمیکنی ولی بعدش پارش میکنی نمیدونی کجاانداختیش

زندگی هم مث ادامس اولش شیرینه ولی بعدش همش کش میاد😔

ازماک ازاولش فقط کش اومد😔🚶‍♂️

چقدر خوب که خدا صبر بهت داده

منم کسایی هستن که خیلی بد در حقم کردن

یه چی میگم بهت  انجامش بده ،چونکه درکت میکنم میگم

صوتهای استاد شجاعی رو گوش بده 

#مهارت_مبارزه_با_غم‍ 

#سبک_زندگی_شاد‍ 

#محبت_درمانی‍ 

انقد حال آدمو خوب میکنه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اصلابگو بیجامیکنن زن میگیرن براپسرشون عروس رومث لباس میبینن دیدی ی لباس نومیخری اولش ذوق داری بااحتر ...

والا به خدا این همه بد بودن با عروس رو نمیفهمم 

با مامانم منم خیلی خیلی بد رفتار شد

واقعا سختی کشید بنده خدا

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

اسی منم نمیدونم این صبرازکجابرام اومدهباخودم میگم این منم ک داداشام زوربم میگفتن یه لباس سالم ب تنشو ...

این صبرو خدا داده خواهر

منم به عقب که بر میگردم و گاهی به حال که نگاه میکنم میگم چطور تونستم تحمل کنم

دنیایه دیگه باااید توش سختی باشه

باااید یه جوری مثلا رشد کنه انسان

خدا صبرمونو چند برابر کرده و بکنه 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

والا به خدا این همه بد بودن با عروس رو نمیفهمم با مامانم منم خیلی خیلی بد رفتار شدواقعا سختی کشید بن ...

حال مامانتومیفهمم 

بخداخواهرانقدسختی کشیدم ک وقتی میبینمشون بندبندوجودم میلرزه فشارم میوفته اشک جمع مشه توچشام ی لیوان میخام بشورم صدبارمیوفته ازدستم انقدلرزش دستم بالامیره پریودمیشم انقدترس اقرارنمیکنم خداشاهد😔😔اینااسمی ب مرگ ب گوششون حتمن نرسیده 😔😔

این صبرو خدا داده خواهرمنم به عقب که بر میگردم و گاهی به حال که نگاه میکنم میگم چطور تونستم تحمل کنم ...

من ک کارم ازصبرگذشته خواهر

رسمن ب دیونه خونه فک میکنم گاهی بخدامیگم خداااااا من ادم بدسیاه رو ولی میگن توک دل بزرگی داری ی کاری برام کن 😔🫂

حال مامانتومیفهمم بخداخواهرانقدسختی کشیدم ک وقتی میبینمشون بندبندوجودم میلرزه فشارم میوفته اشک جمع م ...

مامان من چنیدن سال پیش کات کرده هنوز دلش پره هنوز یه داستانو چند بار میگه هر بار کلی ناراحت میشه

بعد آدمایی به مامانم توهین کردن که اصلا جلوی مامانم هیچی نبودن هیچی هم سنی هم درسی هم اخلاقی

ولی مامان من اعتماد به نفسش کم بود و درونگرا هم بود بابامم شیفه ی فامیلاش، نتونست درست حقشو بگیره 

حرفای خیلی خیلی خیلی سنگین و زشت بهش میزدن ولی این هیچی نمیتونست بگه 

هنوزم که هنوزه یهو میبینی یه داستان تکراری رو میگه وناراحت میشه 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

یکیشو بگو

هر وقت مشکلی براشون پیش میاد تماس میگیرن وقتی همه چی نرماله هیچی. نه تماس میگیرن حالشو بپرسن، نه دعوتش میکنن خونش ، نه خودشون میان . همش تو بی پولی یادشونه زنگ بزنن. تا بحال یه آدامس هم چشم روشنی و هدیه خونش نیاوردن اما تا بخای ازش پول کندن.