2777
2789
عنوان

دخترم کلاس دوم رفته امسال ولی از پارسال تا امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 61 پست
اشکال نداره اذیتش نکنیفوقش تو کارنامه خ‌خ. میشه خفدای سرش💚

پارسال معلم با اینکه از مشکلش خبر داشت املا جدا ازش گرفت که عالی بود ولی تو کارنامه زده بود قابل قبول گفته بود چون جدا ازش گرفتم کم کردم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلده یکم به خاطر تصادفش عدم هماهنگی بین چشم و مغزو دست داره زمان میبره کلمه رو بنویسه

این رو به معلمش گفتی؟ حتما بگو و بگو بیشتر هواش رو داشته باشه. پیش دخترت نگو، خصوصی به معلمش بگو.

پارسال یک خطم نمینوشت گریه میکرد امسال خداراشکر مینویسه ولی میشماره خطارو از ده تا بیشتر شد محاله خ ...

ببین یه کوچولو بهش هشدار بده

پارسال ننوشته به خاطر همینه

بگو اینطوری بنویسی سال دیگه که همه دوستات دستشون تنده و دارن مسائل ریاضی حل میکنن تو هنوز وضعت همینه

بعد اون ۱۰ خط یک ربع استراحت کنین ، ۱۰ خط بعدی رو شروع کنین

یک ماهه راه میوفته

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

فدای سرت ،فدای سرش،واسه خاطر یه املا یه نمره این حس رو به بچه نده که دوستش نداری ،که فکر کنه باید ام ...

خودش حساس شده من کاریش ندارم 

برای تشویق به نوشتن، جملات و مطالبی رو که با‌خط خوش، مخصوصا نستعلیق نوشته شده بعنوان سرمشق بهش بده ...

تو خونه یه خط ریز قشنگی داره تو کلای انگار اون بچه نیست درشت  بی نظم تو در تو مینویسه

پارسال اصلا همکاری نمیکرد برا نوشتن تا مدادو دست میگرفت شروع میکرد به گریه امسال بهتر شده ولی کنده

کار نیکو کردن از پر کردن است.

تمرینها و مشقهای زیادی که ما می نوشتیم. شده بود با گریه. اونها باعث یادگیری بود. متاسفانه یه سیستم آموزشی ضعیف و تن پرور مد شد. که مشق ننویسن. خب بدون تمرین چیزی یاد گرفته نمیشه.

بهش خیلی تمرین بده. مشق بده. بزار روزنامه بخونه. کتاب بخونه. خیییییییییییییییییییییییییلی . زمان زیاد می خواد. و حوصله

پارسال معلم با اینکه از مشکلش خبر داشت املا جدا ازش گرفت که عالی بود ولی تو کارنامه زده بود قابل قبو ...

بازم مهم نیس

راهنمایی ک بره کلا عوض میشه عزیزم

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
وقتی همه چی بلده ولی کنده مشکلی نیس بنظرم ..تصادف داشته دخترت درکش کن همین ک الان سالمه میگه مامان خ ...

ممنو ن عزیزم اره بلده  هماهنگی بین دست چشم و مغزش ضعیفه 

اشکال نداره عزیزم، ولی براش تایم بگیر مثلا 5 دقیقه بگو باید توی این تایم 2خط بنویسی، بعد تایم رو کمت ...

اره همین کارو میکنم 

دیگع چالش دارم باهاش

کار نیکو کردن از پر کردن است.تمرینها و مشقهای زیادی که ما می نوشتیم. شده بود با گریه. اونها باعث یاد ...

خسته میشه زود 

سه ساعت کلا بامن همکاری داره بعدش میبینم دیگه هر چیم بگم بهش اصلا تمرکز نداره

خودش حساس شده من کاریش ندارم

ود که حساس نمیشه عزیزم

حرکتی

نگاهی 

اشاره ایی کافیه تا بچه حساس بشه

شما بیشتر مراقب باش عزیزم و از فکرش بنداز بیرون با بی توجهی کردن و اهمیت زیاد قائل شدن به قضیه املا

پارسال اصلا همکاری نمیکرد برا نوشتن تا مدادو دست میگرفت شروع میکرد به گریه امسال بهتر شده ولی کنده

سلام گلم

تابستون بهش املا میگفتی یا کامل آموزش رو کنار گذاشتی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تو خونه یه خط ریز قشنگی داره تو کلای انگار اون بچه نیست درشت بی نظم تو در تو مینویسه

خب این‌که خیلی عالیه، معمولا خط ریز از ۸ط درشت قشنگتر نوشته میشه

ضمنا یادت نره، این بچه تازه کلاس دومه و حالا حالا‌ها برای بهتر  و فرزتر شدن وقت داره

ضمنا اینو بدون که آناتومی و شرایط بدنی همه مثل هم نیست، پس با بقیه مقایسه.ش نکن، ضمن این‌که گفتی تصادف هم داشته

بنظرم تمرین و تشویق جوابگوعه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای