2777
2789
عنوان

دخترم کلاس دوم رفته امسال ولی از پارسال تا امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 61 پست
اره همین کارو میکنم دیگع چالش دارم باهاش

راه میفته کم کم. آره سعی کنین به چالش بکشین و سخت بگیرین بهش تا راه بیفته

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه کوچولو بهش هشدار بدهپارسال ننوشته به خاطر همینهبگو اینطوری بنویسی سال دیگه که همه دوستات دست ...

ده خطو مینویسع دیگه محاله بنویسه گریه میکنه شروع به غلط نوشتن میکنه من اینقدر راهو امتحان کردم 

کلی از پارسال تا امسال کلاس خصوصی بردمش ولی فایده نداراه .امروز املا داشت میگفت مامان املا دارم با یه حالت ناراحتی گفتم فدای سرت هر چی بلدی بنویس میگفت ناراحت نمیشی گفتم نه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ممنو ن عزیزم اره بلده هماهنگی بین دست چشم و مغزش ضعیفه

ببرش کاردرمانی خوب میشه. سرچ کن گوگل بازیهای مربوط بهش رو یاد بگیر

کاغذ بده مچاله کنه یا خمیر نون و پیتزا و شیرینی درست کنه بده حسابی ورز بده

دستهاش باید قوی بشه

همین ک متوجه مشکل شدی کلی جلویی

خوب مبشه با تکرار و تمرین

خسته میشه زود سه ساعت کلا بامن همکاری داره بعدش میبینم دیگه هر چیم بگم بهش اصلا تمرکز نداره

بله. سخته. مشخصه. بچه 7-8 سال آزاد بوده. نظم و نظم شخصی و نظم آموزشی نبوده. بعد هم بچه با پدر و مادر و اطرافیان سخت کار می کنه. اگه می تونی و از نظر هزینه مشکل نداری. از معلم و کلاس بیرون کمک بگیر. و خودت با بچه زیاد کلنجار نرو. مادر مادره. و معلم معلم. اگه اینجوری بود که بهترین اساتید و نوابع خودشون به بچه یاد می دادن.

شما بچتون تصادف کرده و خب دست خودش نیس اما مغز پیچیده اس با تلقین و باور میشه نقصاوکمبودا رادرست کرد منتها الان بچه ترازاونیه ک بشه ازتلقین وایناباش حرف زد اما خب سعی خودتا بکن مثلا بش بگو من توفلان چیزخوب نبودم اینقدر ب خودم گفتم میتونم ک تونستم 

معلومه از نظر املا به خودت رفته چون خودت هم تو این چند خط کلی غلط املایی داشتی. الکی از بچه ایراد نگیر روحیه اشو خراب نکن خودت برو کمی تمرین کن اون به مرور زمان یاد میگیره و قوی میشه.

معلومه از نظر املا به خودت رفته چون خودت هم تو این چند خط کلی غلط املایی داشتی. الکی از بچه ایراد نگ ...

چه غلطی 🤣 من املام همیشه ۲۰ بوده 

دیگه نوشتن با کیبورد یوقتها خودش مینویسه بعدش نگاه میکنی میبینی غلط  نوشته 😅

بله. سخته. مشخصه. بچه 7-8 سال آزاد بوده. نظم و نظم شخصی و نظم آموزشی نبوده. بعد هم بچه با پدر و مادر ...

معلم خصوصی زیاد براش گرفتم پارسال کلاس اول کلا  کلاس خصوصی بردمش تابستونم همین جور فعلا هنوز جایی نبردم

سلام گلمتابستون بهش املا میگفتی یا کامل آموزش رو کنار گذاشتی؟

خیلی باهاش کار کردم کلاسم میبردمش 

اگه ایناها نبود که هیچی بلد نبود 

تمرین و تکرار زیاد

معلمش  دیروز نوشته دختر گلم یکم سریع تر بنویس کلمه هاییکه نوشتی درست نوشتی یکم سریع تر بنویس تا کلمات بیشتری بنویسی 

همه رو نوشته ولی جملات نصفس 

مثلا نوشته در یکی از روزهای ماه مهر دانش آموزان دیگه ننوشته رفته خط بعدی 

معلمش دیروز نوشته دختر گلم یکم سریع تر بنویس کلمه هاییکه نوشتی درست نوشتی یکم سریع تر بنویس تا کلما ...

به دخترت بگو متن کتاب درسی بیشتر بخونه

وقتی دیکته میگن به متن آشنا باشه 

وقتی جملات جدید باشه براش ، عکس العملش کند میشه ، برای نوشتن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم