2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنماییت.محله های متوسطش کجاهاس؟ملاصدار و پونک و دانشگاه خیلی گرون بودن ولی فکر کنم بالا شه ...

جاهاي متوسط ميشه مينودر و كوثر

اره اين جاهايي ك گفتي بالا شهرن و گرون

عزیزم با کلی گرد و خاک و آلرژی چیزی از صمیمیت و خونگرمی نمونده من به خاطر دخترم که آلرژی داره میخام ...

چرا قزوینو انتخاب کردین؟

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
عزيزم خيلي حرفت زشت بود  من ٨ساله اينجام هيچ موردي نديدم لطفا تعميم نده

اگه همه ی پست های منو خونده باشی متوجه میشی  

شمایی که باید بهت گفت چرا زود قضاوت می کنی و به حرفت یه عزیزم هم می چسبونی 

من طرف صحبتم با استارتر بود و توی همه ی پست ها هم گفتم که مردم های خیلی خوبی هم دارن و جای خوشگلیه 

همتون رو دوست دارم :)                          
طرف حرفت مردمان قزوين و شهرش بود بيخيال 

من میدونم با کی بودم یا شما؟ 

اگر هم که به مردمای قزوین برخورده ببخشید 

دیگه نیایین بریزین سرم که 

همتون رو دوست دارم :)                          
ن زيادن خخ من كلي دوست اينجا پيدا كردم😜 شما قزوين هستين؟

نه من تهرانم ولی تو تاپیکا زیاد ندیدم قزوینی ها بیان مثلا توی یه تاپیکی الان یادم نیست توهین کرده بودن بهشون هیچ کس نیومد اعتراض جالب بود برام اینم بگم من خاطره ی خوبی ندارم متاسفانه از چند تا خانواده ی قزوینی 

🎨 
بيشتر تو سايت تهراني ها هستن توهينچي؟؟؟ اخي عزيزم متاسفم

دقیق یادم نیست خیلی وقت پیش بود فکر کنم تاپیک غذا بود گفتن خسیسن و اینا ولی کسی اعتراض نکرد ، البته اونایی که به ما بدی کردن سر پول بود و اینکه متاسفانه خیلی دروغ گفتن و قسم دروغ خوردن و کلاهبرداری کردن و حقمون و پایمال کردن حدود پونصد میلیون تومن ، ممنون عزیزم  میخواستم نگم آخرش گفتم😄😄😄😄

🎨