2777
2789
دقیق یادم نیست خیلی وقت پیش بود فکر کنم تاپیک غذا بود گفتن خسیسن و اینا ولی کسی اعتراض نکرد ، البته ...

چي بگم والا من با خود قزويني ها برخورد نداشتم زياد فقط شهرش خوبه و من دوسش دارم

اينا اصالتا قزويني بودن؟

چرا پولتونو بالا كشيدن؟

حالا چرا قزوین انتخاب کردی

کرج خونه بگیری که خیلی بهتره

تقریبا امکانات پایتخت داره به تهران هم خیلی نزدیکه

با اون پولی که میخوای تو قزوین خونه بگیری تو کرج هم میشه خونه گرفت

تو شهرستان آدم زیاد موقعیت پیشرفت نداره اما تهران کرج برای شغل خودتون و آینده فرزندانتان خیلی بهتره

انسانم آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چي بگم والا من با خود قزويني ها برخورد نداشتم زياد فقط شهرش خوبه و من دوسش دارم اينا اصالتا قزويني ...

بله همه شون قزوینی بودن جد اندر جد والا خیلی مفصله شا.ر.ژ باطریم دوتاست وگرنه دوست داشتم توضیح بدم فقط بدون سر ملک شراکتی بود و زیاده خواهی اونا و آخرش رای خریدن از قاضی اما ما سپردیم به خدا داره یه اتفاقاتی می افته 

🎨 
بله همه شون قزوینی بودن جد اندر جد والا خیلی مفصله شا.ر.ژ باطریم دوتاست وگرنه دوست داشتم توضیح بدم ف ...

خيلي ناراحت شدم عزيزم

خدا جوابشونو بده

باز متاسفم عزيزم

اگه باز راتون افتاد اينور تشريف بياريد درخدمتيم❤️❤️😘😘😘

پ.ن:من خودم از كرج اومدم اينجا ٨ساله اين شهرو دوس دارم و روش تعصب❤️❤️❤️

چرا قزوینو انتخاب کردین؟

شوهرم دوست داره میگه به خاطر موقعیت جغرافیاییش که به همه حا راه داره و آب و هوا.آخه ما اهوازیا عقده هوای پاک رو داریم بخدا داریم خفه میشیم باید ببینید به گفتن متوجه عمق فاجعه نمیشین

حالا چرا قزوین انتخاب کردی کرج خونه بگیری که خیلی بهتره تقریبا امکانات پایتخت داره به تهران هم خیل ...

اتفاقا اولین اقداممو واسه کرج بود خیلی پیگیر انتقالی کار شوهرم شدیم ولی گفتن دستور وزیره که انتقالی به استان تهران و حومه نیست و فقط خروجی امکانش هست ورودی نیست به خاطر جمعیت و از این حرفا

جاهاي متوسط ميشه مينودر و كوثر اره اين جاهايي ك گفتي بالا شهرن و گرون

شهرک صنعتی البرز رو هم خیلی شنیدم و زیباشهر اینجا ها چطورن؟من تا حالا قزوین نیومدم و این محله ها رو فقط شنیدم یعنی بیشتر از سایت دیوار

شوهرم دوست داره میگه به خاطر موقعیت جغرافیاییش که به همه حا راه داره و آب و هوا.آخه ما اهوازیا عقده ...

متوجه هستم عزیزم..

شمال هم خوبه که برین..

رشت و ساری هم خوبن

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
شهرک صنعتی البرز رو هم خیلی شنیدم و زیباشهر اینجا ها چطورن؟من تا حالا قزوین نیومدم و این محله ها رو ...

شهر صنعتي ك اصلاااااااااااااااااا خواهشا بهش فكر نكن

خود قزوين بيا عزيزم 

اگه توان خريد نداريد رهن كنيد 

دانشگاه نوروزيان يا پونك

خيلي ناراحت شدم عزيزم خدا جوابشونو بده باز متاسفم عزيزم اگه باز راتون افتاد اينور تشريف بياريد در ...

ممنونم گلم انشالله که جوابشونو میده همین امسال خبرای خوبی از پروندمون داریم شما هم تشریف آوردید تهران در خدمتیم ، چه جالب که اینقدر تعصب دارید فکر کردم قزوینی هستید 😊 من فقط روی شهر تولدم تعصب دارم 

🎨 
ممنونم گلم انشالله که جوابشونو میده همین امسال خبرای خوبی از پروندمون داریم شما هم تشریف آوردید تهرا ...

خداروشكر عزيزم

فداتم مهربون❤️

اخه ديگه من از ٢٠سالگي اومدم اينجا

ديگه شهر من اينجا شد😉

موفق باشي

خداروشكر عزيزم فداتم مهربون❤️ اخه ديگه من از ٢٠سالگي اومدم اينجا ديگه شهر من اينجا شد😉 موفق باش ...

عزیزمی انشالله هرجا که هستی اونجا بهشتت باشه و بهترینها برات پیش بیاد خوشحال شدم از آشناییت 

🎨