2777
2789
همسرم کلا هیچی نمیگه منتظره من بگم ن اما خب من ادم بده میشم

وا  بزار  آدم بده  بشی  دنیا به آخر میرسه؟؟؟؟

جنگ اول  به از صلح آخر

اگه اومد  خونه  زندگی و همسرت  رو صاحب شد چی؟؟؟

دله  دیگه   عاشق شه هیچی  جلودارش نمیشه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
خوب تو هرچی خواستی بگی قبلش یه (علی گفته...) یعنی شوهرت

اسمش علیه🤣🤣🤣

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش علیه🤣🤣🤣

😂

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

همسرم کلا هیچی نمیگه منتظره من بگم ن اما خب من ادم بده میشم

خب شاید بلد نیست چیزی بگه 

تو چرا نمیگی؟! 

مردا همینکه مخالفت نکنن خودش کلیه 

مخالفت هم کرد براش توضیح بده بگو 

شاید من بخوام لخت بگردم تو بخوای لخت بگردی تو خونه شاید بخوایم دعوا کنیم شاید بخوایم تو آشپزخونه رابطه داشته باشیم یا رو مبل وقتی بچه دخترخالت خونه باشه نمیشه دیگه لذت ببریم..... 

خودت باید از حقه خودت دفاع کنی مخصوصا اگه وقتیکه اومده خودش مستقیم به تو اینجوری گفته تو خودت باید جوابش رو بدی عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اخه مشکلی هست همسرم کلا چیزی‌نمیگهاگر‌من حرف بزنم من آدم بده میشم

آدم بده هم بشی بازم می ارزه برات

اخه ۴ساااااااال هرشب ی دختر خونتون بخوابه

زندگیت میپاشه خوددانی

جواب ادم پررو رو با پررویی بده

زنگ بزن جوابشون کن

یک دقیقه تلفن  ۴سال راحتی

اخه مادرش اگر شعور داشت اصلا میزاشت این موضوع از خونش بیاد بیرون

چکار به شعور اون داری؟ ادم بی عقل ندیدی؟ قبل این که بیاد تکلیفتو روشن کن بگو ما گاهی دعوتش میکنیم ولی این که بخواد برای همیشه بمونه برای ما مقدور نیست زودتر به فکر جا باشین براش. من مامانم چند تا دانشجو از اقوام پیشش بودن البته اخر هفته ها خوابگاه نمیموندن میومدن پیش مامانم اینم کم سن با یه بچه کوچیک همیشه میگه خیلی تو سختی میفتادم اون زمان، الان جایی مامانمو ببینم شاید سلامشم نکنن

انقد نگران قضاوت مردم نباش 

حرفه حق رو همیشه بزن برات مهم نباشه آدمه بدی میشی یا خوب تو کاره درست رو انجام بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اول که رک بگوولی اگر نتونستی با زبون بی زبونی بگومثلا بگو تو برو خوابگاه خودت راحت تری منم بعضی اوقا ...

همونم دعوت نکنم بخدا حوصله خواهرمم ندارم اینکه دختر مردمه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

وااا مگه میشه ؟ مگه خونه شما کاروانسرا هست ؟ 

باز اگه پدربزرگ مادربزرگش بودید اشکال نداشت 

بیاد خونه دوتا زوج جوان که چی ؟ 

به مادرشوهرت اینا بگو احساس راحتی نمیکنم یه دختر جوان بیاد تو خونم زندگی کنه و خلوتمونو بهم بریزه ! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

خب حرف نزنه بزار بیاد ولی به شوهرت بگو کلا رابطه تعطیل

مردم نمیدونم چرا اینجوری راحتن 

دختر خواهرشوهر منم انتظار داشت بمونه من به شوهرم گفتم نه دعواش خیلی افتاد زندگیم اما بعد چند سال تازه شوهرم به حرفم اوند که چقدر خوب کاری کردم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم